MSI Cyborg 15 A13VF-895xtr alınır mı?

Bütçe
40000
Peki çok değerli hocam bu söylediğiniz durum, uzun vadede problem çıkarır mı? Aletin 1tb ssd si 16gb rami ve 4000 serisi ekran kartına karşılık cüzi fiyatı çok ilgimi çekiyor. Bir bu soruma cevap verirseniz birde genel anlamda MSI laptoplar hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Hem uzun vadede hem kısa vadede problem çıkarır. 😃 Laptop alırken sonradan yükseltilebilir bileşenler yerine değiştirilemez niteliklerin iyi olmasına önem verin. Sonradan RAM yükseltirsin SSD arttırsın ama ekran kartını ve işlemcini değiştiremezsiniz. Giriş seviye MSI cihazlar alınmaz.

Hocam birde bu alet hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?
Alınabilir bir cihaz bütçesine göre. Yalnız HP paneli konusunda %100sRGB demesine rağmen %45NTSC geliyor. Bu durum üzücü. Bence bütçe varken daha iyi panelli bir cihaz alın. Ama kendi bütçesinde iyi bir cihaz.

Alınabilir bir cihaz bütçesine göre. Yalnız HP paneli konusunda %100sRGB demesine rağmen %45NTSC geliyor. Bu durum üzücü. Bence bütçe varken daha iyi panelli bir cihaz alın. Ama kendi bütçesinde iyi bir cihaz.
Hocam açık konuşmak gerekirse ışık görüntü benim için çok önemli değil. Önem verdiğim tek şey aleti satın alıp uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanmak 40k bütçe için tavsiyeniz var mıdır?

Hocam açık konuşmak gerekirse ışık görüntü benim için çok önemli değil. Önem verdiğim tek şey aleti satın alıp uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanmak 40k bütçe için tavsiyeniz var mıdır?
Kasa soğutma ekran iyi olsun derseniz.

Bunlardan feragat edebilirim 4070 olsun derseniz.

Kasa soğutma ekran iyi olsun derseniz.

Bunlardan feragat edebilirim 4070 olsun derseniz.

Hocam çok teşekkür ederim MSI olan laptopdan söylediklerinizden ötürü vageçtim.

Acer markasını anladığım kadarıyla öneriyorsunuz siz tabiki daha iyi bilirsiniz ama Acer olmayan

4000 bin serisi ekran kartı
16gb ram
1tb ssd
özelliklerini sağlayan uygun fiyatlı önerileriniz var mıdır? (ssd 512 ye düşebilir)

Hocam çok teşekkür ederim MSI olan laptopdan söylediklerinizden ötürü vageçtim.

Acer markasını anladığım kadarıyla öneriyorsunuz siz tabiki daha iyi bilirsiniz ama Acer olmayan

4000 bin serisi ekran kartı
16gb ram
1tb ssd
özelliklerini sağlayan uygun fiyatlı önerileriniz var mıdır? (ssd 512 ye düşebilir)

Mesela bu ürün sizce nasıldır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı