MSI Cyborg 15 A13VF-896XTR i5-13420H 16 GB 512 - PttAVM.com - 2024 bu laptop alınır mı? Amacım genellikle iş için olacak resim depolama Adobe Photoshop kullanımı ve internet üzerinden araştırma Excel vs. Arada sırada LoL belki CS Valorant falan ama haftada bir, onlarda belki.
MSI Cyborg 15 A13VF-896XTR i5-13420H 16 GB 512 - PttAVM.com - 2024 bu laptop alınır mı? Amacım genellikle iş için olacak resim depolama Adobe Photoshop kullanımı ve internet üzerinden araştırma Excel vs. arada sırada LoL belki CS Valorant falan ama haftada bir, onlarda belki.
O civarlarda max 37-38k ama dediğim gibi çok fazla işim olmayacak oyunla vs ile genel amacım internet üzerinde araştırma yapıp onları depolamak haftada 2-3 kere photoshopla uğraşıp haftada 1 kere falanda oyun oynamak olacak. Arkadaşımda gayet memnun aslında bir sıkıntı yaşamadığını söyledi ama hem satılan linkteki yerde biraz kararsız kaldım ondan dolayı böyle bir başlık açmak istedim.
O civarlarda Max 37-38k ama dediğim gibi çok fazla işim olmayacak oyunla vs ile genel amacım internet üzerinde araştırma yapıp onları depolamak haftada 2-3 kere Photoshop'la uğraşıp haftada 1 kere falan da oyun oynamak olacak. Arkadaşımda gayet memnun aslında bir sıkıntı yaşamadığını söyledi ama hem satılan linkteki yerde biraz kararsız kaldım ondan dolayı böyle bir başlık açmak istedim.
Çok uğraştırmasını istemiyorum aslında. Aldığım gibi kullanmam lazım tarzı bir şey bilgisayarlardanda çok anlamıyorum zaten. Metal kasa istiyorum bir de.
Çok uğraştırmasını istemiyorum aslında. Aldığım gibi kullanmam lazım tarzı bir şey bilgisayarlardanda çok anlamıyorum zaten. Metal kasa istiyorum bir de.