MSI Cyborg 15 A13VF-896XTR alınır mı?

Tamamdır dediğinize bakacağım, bütçe yükseltme gibi bir isteğim yok zaten maksimum 2-3 yıl kullanacağım. Bir de PttAVM güvenilir midir?

Ben PttAVM'ye pek güvenmiyorum, biraz da satıcıya bağlı, outlet, teşhir, 2.el ürün satılabiliyor. PttAVM'den alışveriş yapmanızı önermem.

Son düzenleme:
Kullanım amacınız için MacBook çok da kötü bir seçenek sayılmaz aslında ama oyun kısmında başka seçeneklere de bakmak istediğiniz zaman sınıfta kalır ne yazık ki.

Ayrıca LOQ 15IAX9 battery drain olan bir cihaz, 170W adaptör yetmiyor, oyun oynarken bataryan azalır. Onun yerine başka cihazlara bakmanı öneririm.

Dediğin gibi 2-3 yıl kullanacaksan ve CS-Valorant haricinde oyun oynamak gibi beklentin yoksa RTX 4050 olan cihazlar bile çok rahat işini görecektir.

MSI Cyborg 15 A13VF-896XTR i5-13420H 16 GB 512 - PttAVM.com - 2024 bu laptop alınır mı? Amacım genellikle iş için olacak resim depolama Adobe Photoshop kullanımı ve internet üzerinden araştırma Excel vs. Arada sırada LoL belki CS Valorant falan ama haftada bir, onlarda belki.
Ben nacizene olarak 17.3 inch almani tavsiye ederim. 15.6 lar bana gore artik cok ufak kaliyor. Millet 27 32 inch minitor ile devam edeken bu 15.6 cok ufak kaliyor gercekten. Arkadasin belirttigi gibi 45W en dusuk seviye 4060 oldugunu gosteriyor. Ama dedigin islemlerin hepsini cok rahat yapar. 36k vermisken sen yinede bu konulara bak derim.

Kullanım amacınız için MacBook çok da kötü bir seçenek sayılmaz aslında ama oyun kısmında başka seçeneklere de bakmak istediğiniz zaman sınıfta kalır ne yazık ki.

Ayrıca LOQ 15IAX9 battery drain olan bir cihaz, 170W adaptör yetmiyor, oyun oynarken bataryan azalır. Onun yerine başka cihazlara bakmanı öneririm.

Dediğin gibi 2-3 yıl kullanacaksan ve CS-Valorant haricinde oyun oynamak gibi beklentin yoksa RTX 4050 olan cihazlar bile çok rahat işini görecektir.
Banada macbook air mantıklı geliyor. Cs valo oynamasamda olur, sadece haftada 1 lol oynarım zaten. Onun dışında adobe programları internet sitesi yönetimi vs olacak APPLE MC8G4TU/A/MacBook Air Apple M3 İşlemci (8 Çekirdek CPU-8 Çekirdek GPU)/16GB RAM/256GB SSD/13,6"/Space Grey Fiyat & Özellik | MediaMarkt bu mantıklı olurmu sizce birde ısınma kasma gibi sorunlar yaşarmıyım ?

Bana da MacBook Air mantıklı geliyor. CS Valorant oynamasam da olur, sadece haftada 1 LoL oynarım zaten. Onun dışında Adobe programları internet sitesi yönetimi vs olacak APPLE MC8G4TU/A/MacBook Air Apple M3 İşlemci (8 Çekirdek CPU-8 Çekirdek GPU)/16GB RAM/256GB SSD/13,6"/Space Grey Fiyat & Özellik | MediaMarkt bu mantıklı olur mu sizce bir de ısınma kasma gibi sorunlar yaşar mıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada bazı oyunları denemişler. Bence eh işte seviyesinde açıyor oyunları. Ayrıca lehimli oldukları için RAM ve SSD yükseltmesi yapılamayacağını da düşünmek gerek. Taşınabilirliği yüksek, malzeme kalitesi sağlam olan ve performans sunacak bir cihaz istiyorsan alınabilir. Oyun kısmında çok sıkıldım deyince bir miktar hevesini alır insanın bence. Şahsen ben tercih etmezdim.

Acer Nitro 5 AN515-58-70VR NH.QM0EY.00B önerebilirim. İşlemci olarak tekli çekirdekte M3'ten kötü, çoklu çekirdekte başa baş sayılırlar. RTX 4060 olması oyun açısından üzmez, GPU gerektiren diğer işlemlerde de faydası olur. Ayrıca RAM ve depoloma arttırma imkanın var (1 RAM, 1 M.2, 1 SATA slotu boş olması lazım). Ancak kasa kalitesi ve taşınabilirlik olarak çok tatmin etmeyebilir. Ve RAM 8 GB olduğu için arttırman gerekir.

Biraz daha yükseğe HP Victus 16-S1019NT bakabilirsin. Nitro 5'e göre biraz daha hafif ve pil kapasitesi biraz daha yüksek olduğu için daha taşınabilir. Ancak ekran kısmında Nitro'dan geri kalıyor ve boşta M.2 yuvası yok, depolama arttırmak için mevcut olanı değiştirmen gerekli.

Bu kadar fiyat ödemek istemiyorum dersen. Hp Victus 16-S0020NT modeli de işini görecektir. RTX 4050 CS2 Valorant için güzel iş çıkarır. Ancak bunda da boşta M.2 yuvası yok, depolama arttırmak için mevcut olanı değiştirmen gerekli. Ekran olarak yukarıdaki Victus'tan parlaklık kısmında çok az daha düşük kalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı