MSI Cyborg 15 A13vf MUX nasıl açılır?

zenr

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msi cyborg 15 a13vf
Meslek
FrontEnd Developer
Arkadaşlar maalesef çoğu oyunda harici ekran kartı yerine dahili ekran kartını kullanıyor. Ben de buna çözüm olarak MUX açmak istiyorum ama nasıl açılacağını bilmiyorum.

Victus 16 açabilir mi acaba
Tam modeli atarsanız yardımcı olayım.

Eğer özelliği barındırıyorsa açabilirsiniz. Şu ana kadar deneyimlediğim iki Victus 16 modelinde de MUX vardı.

Bazı modellerinde yok sanırım.

"Eğer özelliği barındırıyorsa açabilirsiniz." diyerek modelin öneminden bahsetmiştim zaten. Dediğim gibi şu ana kadar iki Victus 16 modelinde de MUX özelliği vardı.

Attığınız modelde MUX özelliği var.

Muhtemelen yok. Sitede belirtilmemiş.

"Eğer özelliği barındırıyorsa açabilirsiniz." diyerek modelin öneminden bahsetmiştim zaten. Dediğim gibi şu ana kadar iki Victus 16 modelinde de MUX özelliği vardı.

Attığınız modelde MUX özelliği var.
Teşekkür ederim.

Muhtemelen yok. Sitede belirtilmemiş.
Site tam bilgi vermediyse.
MUX switch açtığımı biliyorum lol için yüksek performans:nvidia rtx 4050 seçmiştim dosya secip

Teşekkür ederim.

Site tam bilgi vermediyse.
MUX switch açtığımı biliyorum lol için yüksek performans:nvidia rtx 4050 seçmiştim dosya secip
Hocam o ayrı olay. O MUX switch değil.

1724879554852.png

Cihazın kendi programında olan bir özellik. Ultimateye alınca MUX açılmış oluyor. Bilgisayar bunu yapmak için yeniden başlatma istiyor.

MUX switch açıkken cihaz sadece harici grafik kartını çalıştırıyor hocam. Benim söylediğim ayar ise oyuna girince otomatik olarak dahili grafik biriminden harici grafik kartına geçmesini sağlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MUX switch açıkken cihaz sadece harici grafik kartını çalıştırıyor hocam. Benim söylediğim ayar ise oyuna girince otomatik olarak dahili grafik biriminden harici grafik kartına geçmesini sağlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yemin ediyom hiçbişey anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı