MSI Cyborg 15 A13vf vs Acer Nitro V15

En azından sizin gibi kullanmış birinin değerlendirmesi daha iyi oldu
Arkadaşa aldık kısa bir deneyimim oldu açıkçası. YT incelemelerine de bakıp öyle almıştım ince kasaya rağmen V15 soğutma olarak iyiydi. Sadece CSGO 2 denedim onda iyiydi. Başka arkadaşımda i5 işlemcili 4050 Monster laptop vardı CSGO2 de CPU 90'a dayanıyordu. Laptop altındaki havalandırma ızgaraları da büyüktü açıkçası. Yine de uzun süre kullanma deneyim olmadığı için kesin diyemem.

Laptoplarda soğutma büyük iş, özellikle de CPU'yu soğutmak da firmalar çok zorlanıyor.

Şöyle bir şey yapsak peki?
İyi duruyor soğutmasına iyi bak ama. GameGaraj MSI ve başka bir markanın ismini unuttum kasalarını kullanıyor.

Bunu alıcam galiba
Bu laptopta fena değil ama bu aralar zamlandı. İlk çıkış yaptığında 40 bin lira gibi fiyatı vardı şimdi 47 bin tlyi görmüş. https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1005145641.html bu fiyatlara çıkabiliyorsanız bu laptobuda önerebilirim iyidir bu da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak bu modelin soğutması gayet iyi.

5050 ve 4050 arasında da MFG olmadan 15 FPS civarları fark var oyundan oyuna göre. MFG ile daha da artar bu fark.

Bu laptopta fena değil ama bu aralar zamlandı. İlk çıkış yaptığında 40 bin lira gibi fiyatı vardı şimdi 47 bin TL'yi görmüş. https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,1005145641.html bu fiyatlara çıkabiliyorsanız bu laptopuda önerebilirim iyidir bu da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Vallahi hocam bu GameGaraj Slayer çok hoşuma gitti. Videoyu'da izledim. Bir kere alayım beni 5-6 sene götürsün istiyorum. Bunu sipariş vereceğim galiba bir 15 dakikaya.

Biraz daha iyi işlemci kullansalar çok iyi olurdu yinede bu fiyata göre alınabilecek 2-3 modelden biri. Ryzen 9'lu halide var ama o da 5060'lı modelin fiyatına yakın birşey.

5050 ve 4050 arasında da MFG olmadan 15 FPS civarları fark var oyundan oyuna göre. MFG ile daha da artar bu fark.

MFG ne oluyor tam olarak

Bunu alacağım galiba.
Al geç en iyisi bu, ısınma problemleri v.s yok. İşlemci 80-90W çekerken 79-80 derece sıcaklıkları geçmiyor.

@Majest yapay zeka aracılığıyla ek kare üreten bir NVIDIA teknolojisi. Kısaca kareleri çoğaltan bir teknoloji. FPS miktarı ciddi oranda artıyor. Tabii oyunların da bu desteği sağlaması gerekiyor.

Anladim hocam tamam ya karar verdim alacağım bunu kesin. Ya bugün ya da yarin aksam kesin sipariş vermis olurum. Sipariş verince buraya yazarim tekrardan.

1758309999749.png

Hadi bakalım.

Ürün elime ulaştı gayet güzel, Tasarım olsun driverları hazır yükleyecek USB ile gelmesiyle olsun çok hoşuma gitti. Oyun olarak deneme şansı bulamadım. En kısa zamanda birkaç oyunda deneyeceğim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı