MSI Cyborg 15 alınır mı?

• Konuyu başlatan darkub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.189

darkub

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
MSI Cyborg 15 şu ozellıklerdekı olan.
15.6" Full HD (1920 X 1080) 144Hz IPS display.

Intel 13th gen raptor Lake i7-13620h Processor (2.4 - 4.9GHz)

512 GB SSD M.2 Storage with 16 GB DDR5 RAM.

NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB GDDR6 Graphics.
Modele sahibim ve 6 ay geçti alana ve bugüne kadar çok iyi çalışıyordu sabah aksam Valorant oynuyordum ve hep 250-300 arası bir FPS alıyordum.
Birkaç gun oluyor Valorant oynarken Alt+Tab yapıp başka bir uyulamaya giriş yapıp sonra Valorant'a donuyorum donduğum an fena kasıp ve fanı açılıyor sonra da cihaz kendiliğinden kapanıyor. Şimdi de bir factory reset yapmak istedim belki düzelir diye ve ilk kez factory reset yapacağım sorum şu ki factory reset yaparsam cihazı kotu etkiler mı ya da yapmalı mıyım?
Yarımcı olursanız çok memnun olurum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
MSI Cyborg 15 şu ozellıklerdekı olan.
15.6" Full HD (1920 X 1080) 144Hz IPS display.

Intel 13th gen raptor Lake i7-13620h Processor (2.4 - 4.9GHz)

512 GB SSD M.2 Storage with 16 GB DDR5 RAM.

NVIDIA GeForce RTX 4050 6 GB GDDR6 Graphics.
Modele sahibim ve 6 ay geçti alana ve bugüne kadar çok iyi çalışıyordu sabah aksam Valorant oynuyordum ve hep 250-300 arası bir FPS alıyordum.
Birkaç gun oluyor Valorant oynarken Alt+Tab yapıp başka bir uyulamaya giriş yapıp sonra Valorant'a donuyorum donduğum an fena kasıp ve fanı açılıyor sonra da cihaz kendiliğinden kapanıyor. Şimdi de bir factory reset yapmak istedim belki düzelir diye ve ilk kez factory reset yapacağım sorum şu ki factory reset yaparsam cihazı kotu etkiler mı ya da yapmalı mıyım?
Yarımcı olursanız çok memnun olurum.
Teşekkürler.
Sıfırladıktan sonra Msi'ın sitesinden tüm driverları indirip kurarsan sorun olmaz.

Girdiğiniz başka uygulama Valorant'ı etkiliyor olabilir. Uygulama nedir?
Cihazın soğutma ayarlarında değişiklik yapmışsınız sanırım ve işlemci aşırı ısınmadan kendini kapatıyor gibi gözüküyor.

Eğer düzenleyebiliyorsanız konu başlığını düzenleyin konuyla alakasız olmuş.

Sıfırladıktan sonra MSI'ın sitesinden tüm driverları indirip kurarsan sorun olmaz.

Bu benim ilk laptop ve pek de anlamam Drive nedir?

Girdiğiniz başka uygulama Valorant'ı etkiliyor olabilir. Uygulama nedir?
Cihazın soğutma ayarlarında değişiklik yapmışsınız sanırım ve işlemci aşırı ısınmadan kendini kapatıyor gibi gözüküyor.

Eğer düzenleyebiliyorsanız konu başlığını düzenleyin konuyla alakasız olmuş

Maçta Iken YouTube'da video izleyip yine oyuna donduğumda fanı açıp kapanıyor.
Fan ayarlarını da default yaptım ama yine oyunda Iken uygulamalar arasında geçiş yapıp oyuna donduğumda cihaz kapanıyor.
Konu başlığını öyle yazmamıştım ama.

Eğer oyun oynuyorken fanlar çalışmıyor ise yeterli soğutma olmuyordur. MSI Control Center uygulamanızdan fan ayarlarının bulunduğu kısma girin. Orada oyun/gaming gibi bir profil olmalı o profilini seçin. Fikrimce kapanma işlemci çok ısındığı için oluyor ya da fiş takılı değilken oyun oynuyorsunuz. Oyun oynarken bilgisayarı fişe taktığınızdan emin olun.

Eğer oyun oynuyorken fanlar çalışmıyor ise yeterli soğutma olmuyordur. MSI Control Center uygulamanızdan fan ayarlarının bulunduğu kısma girin. Orada oyun/gaming gibi bir profil olmalı o profilini seçin. Fikrimce kapanma işlemci çok ısındığı için oluyor ya da fiş takılı değilken oyun oynuyorsunuz. Oyun oynarken bilgisayarı fişe taktığınızdan emin olun.
yok hep fişe takıp oynuyorum ki zaten fişe takmadan oynamanın mümkünatı yok.
Sarj 2 saat bile gitmiyor 100 den 20'ye 2 saat dan az gidiyor gun içinde hep fişte oluyor.

Bu benim ilk laptop ve pek de anlamam Drive nedir?

Maçta Iken YouTube'da video izleyip yine oyuna donduğumda fanı açıp kapanıyor.
Fan ayarlarını da default yaptım ama yine oyunda Iken uygulamalar arasında geçiş yapıp oyuna donduğumda cihaz kapanıyor.
Konu başlığını öyle yazmamıştım ama.
MSI Center isimli bir uygulama var. Onu indirmeni tavsiye ediyorum laptop ile alakalı gerekli her şeyi otomatik olarak indirip kuruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı