MSI Cyborg 15 ikinci el alınır mı?

thejesuss

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi Sosyaller,

Ben bir ilanda MSI Cyborg 15. gördüm 4060 ekran kartlı olan modeli satıcı ile konuştuğumda kendisi ürünün faturası olmadığı söylüyor ve s/n numarasını paylaşmıyor. Ürünün hiç açılmadığını söylüyor. Piyasa fiyatı 45000TL olan cihaz ile beraber HyperX Cloud 2 marka kulaklık veriyor yanında. Sizce alsam bir şey olur mu?

Cihazı 40000 satıyor bu arada.

Kazığın bu kadar görülmemiş. Almayın. 45w ekran kartı var zaten.

Sizce bu cihaz ne kadara alınır?
Cihazın fiyatından çok satılış şekli ile ilgileniyorum ben biraz da çalıntı olabileceğinden sizce çalıntı ise bir şey olur mu veya çalıntı olduğunu nasıl anlarım ve en fazla bu cihaz ne kadar hak ediyor?

Sizce bu cihaz ne kadara alınır?
Cihazın fiyatından çok satılış şekli ile ilgileniyorum ben biraz da çalıntı olabileceğinden sizce çalıntı ise bir şey olur mu veya çalıntı olduğunu nasıl anlarım ve en fazla bu cihaz ne kadar hak ediyor?
25-30k'ya bırakmıyorsa alma.

MSI Cyborg 15 A13vf modeli cihaza baktığımda en düşük 42K gördüm cihaz sıfır açılmamış kutu yanında kulaklıkta veriyor biraz mantıklı gelmişti şimdi 37k olur en düşük daha fazla olmaz oyalama diyor :)
O arkadaşın pek bilgisi yokmuş kazık fiyata almış cihazı. İçindeki kart 4050'den beter ve tek fanlı olduğundan çok sıcak çalışıyor.

O arkadaşın pek bilgisi yokmuş kazık fiyata almış cihazı. İçindeki kart 4050'den beter ve tek fanlı olduğundan çok sıcak çalışıyor.

Cihazı kendi parası ile alıp almadığına da emin olamıyorum zaten hiçbir bilgisini paylaşmıyor büyük ihtimalle çalıntı diye düşünüyorum cihazın mantıklı gelmişti biraz fiyatına baktığımda genel olarak kulaklık da vereceğini düşündüğümde ama mantıklı değil dediniz gibi 30k en fazla verilecek para hak ettiği o

Arkadaşlar iyi sosyaller,

Ben bir ilanda MSI Cyborg 15. gördüm 4060 ekran kartlı olan modeli satıcı ile konuştuğumda kendisi ürünün faturası olmadığı söylüyor ve s/n numarasını paylaşmıyor. Ürünün hiç açılmadığını söylüyor. Piyasa fiyatı 45000TL olan cihaz ile beraber HyperX Cloud 2 marka kulaklık veriyor yanında. Sizce alsam bir şey olur mu?

Cihazı 40000 satıyor bu arada.

MSI Cyborg'un sorunları çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı