MSI Cyborg A15 igdkmdn64.sys video_tdr_failure hatası

İşletim sistemi
Windows 10

MonacoDoom

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
16 gb ddr4
SSD veya HDD modeli
1 tb
Ekran kartı
rtx 4060
Anakart
msi
İşlemci
i5 12450h
Merhaba arkadaşlar, aylardır çözemediğim bir sorun var, bu cihazı sıfır olarak FreeDos ile gelmişti. Windows 10 kurup lisanslı bir şekilde kullanmaya başladım. Bir süre sonra masaüstündeyken mavi ekran vermeye başladı ve sorunu araştırdığımda intel ekran kartının buna sebebiyet verdiğini öğrendim. İnternette (Technopat dahil) tüm sitelere baktım ve olası bütün çözümleri denedim. Format attım, en güncel driver'ı kurdum, Intel Grafik kartının ayarlarını değiştirdim, RegEdit'e değerler ekledim vs.

Bütün çözümleri uyguladığım halde halen mavi ekran yiyorum. Bu sorunun kalıcı çözümünü bilen var mıdır? Kalıcı çözene ödül bile verebilirim o derece bıktırdı.

Teşekkürler.

deda19ca-2a4f-47e4-ada9-959524989385.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt Yöneticisi'nden Intel ekran kartını devre dışı bırak bir süre kullan. Muhtemelen kartta sorun var.
Intel'i devre dışı bırakınca 59 hz'ye sabitliyor ve görüntü kalitesi düşüyor o yüzden yapamıyorum. Sanırsam ekran kartı arızalı dediğiniz gibi garantiye göndereceğim son çare.

Sorununuz düzeldi mi yoksa problem donanımsal mıymış? Aynı sorunu yaşıyorum.
Donanımsal hocam maalesef, W10'dayken igdkmdn64 video tdr failure veriyordu, W11 geçtim bu seferde Clock Watchdog Timeout hatası vermeye başlamıştı hataları olduğu gibi yazıp teknik servise verdim anakart değişimi yaptılar şu an sorun yok gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı