MSI Cyborg A15 laptopa 150W şarj adaptörü alınır mı?

Yusufk19

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben MSI Cyborg A15 kullanıyorum, 45W ekran kartı var. 150W şarj cihazı alsam maksimum kapasitede kullanabilir miyim? Verimli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Basit bir oyunda 65-75-85 derece ekran kartı sıcaklığı alıyorum işlemci sıcaklığı ortalama 70-80 derece buna çözüm var mı?

VBIOS nedir tam olarak.

Ayrı konu açarsanız daha iyi olur sıcaklık için fakat sıcaklıklar normal. VBIOS, farklı BIOS dosyasi atarak GPU'nun watt değerini yükseltmenizi sağlıyor. Farklı laptopun bios'unu atiyorsunuz yani. Fazlasını merak ediyorsanız forumda rehberi mevcut:

Bu sıcaklıklar beni korkuttu normal olup olmadığını anlayamadım ekstra soğutma için yapmam gereken öneri var mı? Teşekkürler.

Bu sıcaklıklar beni korkuttu normal olup olmadığını anlayamadım ekstra soğutma için yapmam gereken öneri var mı? Teşekkürler.
Cyborg tek fanlı sanıyorum. Yapabileceğin çok bir şey yok. Maksimum ptm7950 gibi bir faz değişimli ped veya laptop standı-soğutucusu kullanırsın o kadar.

Bu değerler.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 20
  • image.jpg
    201,4 KB · Görüntüleme: 16

Bu şekilde bakmak doğru olmaz. Belirttiğim şeyler ile konu açın, yardımcı olsunlar. Afterburner kurup oyun içi değerleri takip edip onları paylaşın. Cinebench kurup multi Core testi yaparken test sonucunu ve test yaparken HWiNFO'dan işlemcinin değerlerini paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…