.MSI Dosyaları Microsoft Office Document Ímaging ile Açılıyor

Altan K.

Decapat
Katılım
13 Haziran 2019
Mesajlar
30
Çözümler
1
Bir oyunum için MSI uzantılı bir dosya indirdim ve bir türlü açamıyorum. Nasıl açabilirim? İnternette Windows installer ile yazıyordu ama ben beceremedim bir türlü açmayı. Nasıl açabilirim acaba.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kendine Microsoft Office Document Ímaging ile açılıyor tıkladığımda Microsoft Office Document Ímaging dosyası değildir diyor. Yani açılmıyor. Lütfen mantıklı cevaplar yazarsanız sevinirim. Bilginiz yoksa yazmayın.
 
Bilginiz yoksa yazmayın.
Bilgi ile ne alakasi var? Sistemi buyuk ihtimalle bozdugunuz icin acilmiyor. Dosya neredeyse o klasoru acin ve sol ustten dosya butonuna tiklayip Powershell ile ac butonuna tikladiktan sonra dosyanin ismini yazip tab tusuna ardindan enter tusuna basin.
 
MSI dosyaları normalde çift tıklandığında doğrudan kuruluma başlar. Fakat siz bu dosya türünün ilişkilendirmesini bozmuşsunuz. Tekrar düzeltmeniz gerek. Bunun için bu yazılımı kullanabilirsiniz:


//Konu ile alakasız mesajlar silindi.
 
Benzer sorunu biz de yaşadık. Konsol üzerinden gerekli komutları da girdik. Ne yaptıysak olmadı. Sonra Recep BALTAŞ'ın önerisini uyguladık ve bingo!!! Hatta bir de yazı hazırladık ve programı da konuya ekledik. Yasak değilse buraya link bırakıyorum. AÇILMAYAN .MSI DOSYALARI
 

Yeni konular

Geri
Yukarı