MSI GL65-10sdr 412 TR adlı modeli bugün aldım ancak YouTube'dan Dragon Center ile ilgili videolara baktığımda bende True Color, Mystic Light gibi sekmelerin olmadığını fark ettim. Bu konuda bilgisi olan ya da nedenini bilen var mı?
Bilgisayarınız o modları desteklemiyor, o yüzden kapalı. Örneğin Mystic Light klavyenin RGB renklerini değiştirmeye yarar, ancak sizinki tek renk, kırmızı.
Bilgisayarınız o modları desteklemiyor, o yüzden kapalı. Örneğin Mystic Light klavyenin RGB renklerini değiştirmeye yarar, ancak sizinki tek renk, kırmızı.
MSI GL65-10sdr 412 TR adlı modeli bugün aldım ancak YouTube'dan Dragon Center ile ilgili videolara baktığımda bende True Color, Mystic Light gibi sekmelerin olmadığını fark ettim. Bu konuda bilgisi olan ya da nedenini bilen var mı?
Hocam her modelde aynı ekran paneli kullanılmıyor. Eğer bu modelde kullanılan panel bu özellikleri desteklemiyor ise o özellik açılmaz, orada gözükmez. @Radeon RX 5500M@KpY0s hocalarım siz de bir bakın.
Orada direkt Mystic Light, True Color vs. yok. Arkadaşların dediği gibi panel desteklemiyor olabilir. Bir de Dragon Center her açıldığında bu şekilde bir süre bekliyor musunuz?
Orada direk mysctic light truecolor vs yok. Arkadaşların dediği gibi panel desteklemiyor olabilir. Bir de Dragon Center her açıldığında bu şekilde bir süre bekliyor musunuz? Eki Görüntüle 952711
Bende öyle düşündüm hocam. Arkadaş teknik servis ile iletişime geçer ise çok daha net bilgiler alabilir. Yani ben ASUS teknik servisten bilgi alabilmiştim herhalde MSI teknik servisi de bilgi verir diye düşünüyorum.
Teşekkürler,Şuan fanlar devre dışıyken cpu nun 55-60 derece olması normal mi sizce?Sadece chrome da geziniyorum.Birde teams de video görüntülerken son seste hafif cızırtı geliyor.