MSI Dragon Center nasıl kullanılır?

Artık Allah rızası için birisi çözümü bulsun. 3 kere teknik servise gönderdim kasayı. Ve 2 defa ekran kartını değiştirdiler. Bir çözüm değil ekran kartını değiştirmek. Artık kasayı bu bozuk haliyle birisine satmayı bile düşündüm. Ama vebal diye bir şey de var. Lütfen bilen veya çözen hocalarım bana ulaşsınlar.

Hocam epey olmuş ama sıkıntı nedir yazmamışsın? Benim de giderilmeyen bir problemim var, aynı sorun mu diye merak ettim.

Hocam epey olmuş ama sıkıntı nedir yazmamışsın? Benim de giderilmeyen bir problemim var, aynı sorun mu diye merak ettim.

Hocam sorunum ekranın kapanıp açılmaması. Ekran kapalı ama kasa açık kalıyor. Fakat şu an böyle bir problemim kalmadı. İncehesap teknik serviste bir çözüm sunamadı. Kendiliğinden çözüldü yani.
Not: Farklı bir konuya yazacakken bu konuya yazmışım problemimi. Kusura bakmayın :D

Hocam sorunum ekranın kapanıp açılmaması. Ekran kapalı ama kasa açık kalıyor. Fakat şu an böyle bir problemim kalmadı. İncehesap teknik serviste bir çözüm sunamadı. Kendiliğinden çözüldü yani.
Not: Farklı bir konuya yazacakken bu konuya yazmışım problemimi. Kusura bakmayın :D
Hocam hortlatmak gibi olmasın ama bende dragon centerda fan hızı ayarlanamıyor. nasıl halledebilirim yardımcı olur musnuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı