Minsnicterb
Megapat
Bilgisayarımda USB portları saçmaladığını ve sistemin kararsız çalıştığını fark ettim. Suçu donanım ve Windows'ta ararken Dragon Center'in bunu yaptığını fark ettim. Defalarca formatlar, BIOS güncellemeri aklımıza ne gelirse. Mesela klavyem oyunu ortasında saçma bir şekilde takılıyordu ve sonra düzeliyordi. Farklı bilgisayarda sorun yoktu. Tüm USB porlarını her şeyi test ettim. Windows son dört sürümünüde test ettim. Sonunda Dragon Center'ı sildim ve şu an bir sorun yok.
Benzer sorunları araştırırken herkteste sorunlar olduğunu gördüm. Siz ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Mesela Google'de kısa bir arama yaptığımda inanılmaz derece kötü şeyler var.
Siz ne düşünüyorsunuz? Ben MSI için bir mail attım. Umarım ciddiye alıp düzeltirler. İnternete baktıklarını sanmıyorum. Güncelleyip duruyorlar ama sorunlar düzelmiyor.
Benzer sorunları araştırırken herkteste sorunlar olduğunu gördüm. Siz ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz? Mesela Google'de kısa bir arama yaptığımda inanılmaz derece kötü şeyler var.
Siz ne düşünüyorsunuz? Ben MSI için bir mail attım. Umarım ciddiye alıp düzeltirler. İnternete baktıklarını sanmıyorum. Güncelleyip duruyorlar ama sorunlar düzelmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: