Anıl H. Kilopat Katılım 5 Haziran 2013 Mesajlar 108 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri mühendisliği 28 Haziran 2013 #11 Kusera dedi: Muhtemelen. Recep Bey bir ürün getirtmişti. Detayları öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kusera ya katılıyorum bu arada kusera sen ne yaptın aldın mı bilgisayarı dostum ?
Kusera dedi: Muhtemelen. Recep Bey bir ürün getirtmişti. Detayları öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kusera ya katılıyorum bu arada kusera sen ne yaptın aldın mı bilgisayarı dostum ?
K Kusera Ziyaretçi 28 Haziran 2013 #12 Aldım aldım, canavar gibi Mesaj atmıştım sana bir kontrol edebilir misin üstat?
Anıl H. Kilopat Katılım 5 Haziran 2013 Mesajlar 108 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri mühendisliği 28 Haziran 2013 #13 Kusera dedi: Aldım aldım, canavar gibi Mesaj atmıştım sana bir kontrol edebilir misin üstat? Genişletmek için tıkla... Bana mesaj gelmemiş görünüyor bir daha bakayım. Edit : gelmemiş ama mesaj atmak için 50 postun olması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2013
Kusera dedi: Aldım aldım, canavar gibi Mesaj atmıştım sana bir kontrol edebilir misin üstat? Genişletmek için tıkla... Bana mesaj gelmemiş görünüyor bir daha bakayım. Edit : gelmemiş ama mesaj atmak için 50 postun olması lazım.