MSI DS502 vs HyperX Cloud Stinger vs HyperX Cloud Core

mustafa.kaya

Megapat
Daha fazla  
Bu 5 kulaklık arasında kaldım bu hafta içinde 1 tanesini alacağım. Benim kulaklıkta önceliğim yani neler beklediğimi anlatayım daha iyi olur sanırım. Ben sürekli mikrofon ile konuştuğum ve ses kaydı yaptığım için mikrofon kaliteli olması ve cızırtı yapmamalı. Tabii ki FPS oyunlarda ayak sesleri olsun ortam seslerini iyi olarak almak istiyorum. Genelde müzik için elimde 1 tane kullandığım var fakat mikrofon olmadığı için ve oyunlarda pasif kaldığı için onu kullanamıyorum o yüzden güzel gaming kulaklık almaya karar verdim. Fiyat aralığı 0-300 max olabilir, daha fazla vermem. ben 1 haftadır araştırıyorum biraz araştırmalarıma göre şu aşağıdaki kulaklıklar geldi;
Bu 5 kulaklık arasında kaldım araştırmalarıma göre HyperX Cloud Core ve MSI DS502 arasında kaldım. Sizlerinde tavsiyelerini almak isterim. Bu arada tüm siteler olsun elektronik mağazalar olsun en uygun bu siteyi buldum sizce nasıl güvenilebilir garantisi olan bir site mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı