MSI ekran kartı alınır mı?

Drozvenn

Decapat
Katılım
21 Ağustos 2021
Mesajlar
623
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi sosyaller. Şu an halihazırda sistem toplama arefesindeyim. Fakat aklıma takılan bir konu var. Ekran kartı konusunda MSI ve ASUS arasında kaldım. MSI Gaming X modeli iyi midir? ASUS tarafında Dual serisi iyi midir? Hangisi daha alınası?
 
Herkese iyi Sosyaller. Şu an halihazırda sistem toplama arefesindeyim. Fakat aklıma takılan bir konu var. Ekran kartı konusunda MSI ve ASUS arasında kaldım. MSI Gaming X modeli iyi midir? ASUS tarafında Dual serisi iyi midir? Hangisi daha alınası?

ASUS daha iyi. Bende 1050 Ti Gaming X vardı çok ısınıyor 80 derece oluyor
 
Gaming X daha premium bir model bu yüzden diğer modellerden daha pahalı oluyor. İkisi arasında fiyat farkı yoksa MSI alın.
 
MSI Gaming X, MSI'ın üst seviye modellerinden. Dual ise ASUS'un giriş/orta seviyesi. Fiyatlar önemli, absürt fiyat farkı varsa bence gerek yok. Dual serisi eskisi gibi dandik değil, gayet iyi soğutuyor.

ASUS RX 6650 XT ekran kartım var 70 dereceyi geçemedi bir türlü 69 oluyor 70 olmuyor :D
 
ASUS RX 6650 XT ekran kartım var 70 dereceyi geçemedi bir türlü 69 oluyor 70 olmuyor :D
Daha önce Asus veya Msi ekran kartı kullanmadım. Gigabyte kullandım onunda soğutması çok güzeldi. Kuzenimde MSI RX580 var oyunda 95 Dereceyi gördük. Ondan dolayı endişeliyim biraz.
 
İkisi de üzecek modeller değil. Arkadaşların dediği gibi fiyat farkı pek yoksa MSI tercih edilebilir, yoksa diğerinden devam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı