MSI Ekran Kartlarında Armor ve Gaming X Farkı

xxıxxıxııx

Hectopat
Geçen günlerde Vatana gittim. Ekran kartları hakkında bilgi alacaktım sonra MSI Armor ve Gaming X ile ilgili bir soru sordum ve bana Gaming X daha iyi dedi. Aralarında ne kadar fark var? Bildiğime göre Gaming X'in soğutması Twin Frozr 6 diğerinin ise Twin Frozr 5 bu soğutma farkı ileride FPS farkı yaratır mı?

FPS'te çok fark edeceğini sanmıyorum. Ama soğutması daha iyi, LED'leri bulunan, arka plakası bulunan ve üzerinde ejderiya logosu olan bir kart için neden az daha para vermeyelim :D Birde soğutma farkı yanında ses yapma konusunu da yanında getiriyor. Kısaca Gaming X alın :D

Bu fiyatlarda satılmaya devam ettiği sürece MSI ekran kartları bilinçli tüketici için asla cazip bir tercih olmayacaktır. Giriş seviye Armor modeli başka markanın orta-üst modeliyle aynı fiyattaysa bilinçli tüketici niye MSI alayım ki diyor. Sonuçta Armor'da Gaming X'te pahalı kartlar.

MSI GTX 1060 Gaming X 6G ekran kartına sahibim. Bakır borular sayesinde bir tık daha fazla soğutma olanağı sağlıyor. Fakat ben indirimden almıştım. Bu fiyatlara şuan almak mantıksız. Nanokatalog'tan Galax, Evga, Inno3D gibi çift fanlı 1060 modeller de alınabilir. Performansları ve soğutmaları arasında uçurum farklar yok. Belki bir toplu iğnenin ucu kadar fark vardır. O yüzden uygun fiyatlı olana yönelebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı