Fatih. Kilopat Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #1 BIOS ayarlarından nasıl bir fark yaratacağını test etmek için MSI Fast Boot'u açtım. Fakat geri kapatmak için BIOS'a girmeye çalışırken Del tuşuna bastıktan sonra hiçbir şey olmadı. 3-4 kez yeniden başlatıp denememe rağmen BIOS ekranına ulaşamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020
BIOS ayarlarından nasıl bir fark yaratacağını test etmek için MSI Fast Boot'u açtım. Fakat geri kapatmak için BIOS'a girmeye çalışırken Del tuşuna bastıktan sonra hiçbir şey olmadı. 3-4 kez yeniden başlatıp denememe rağmen BIOS ekranına ulaşamadım.
P Peregrim Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #2 Windows üzerinden BIOS'a girmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Fatih. Kilopat Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #3 Peregrim dedi: Windows üzerinden BIOS'a girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, denemedim. Ama şu an MSI Fast Boot yazılımını indirdim ve burdan kapatıp açabiliyorum sanırım. Artı 0 Eksi
Peregrim dedi: Windows üzerinden BIOS'a girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, denemedim. Ama şu an MSI Fast Boot yazılımını indirdim ve burdan kapatıp açabiliyorum sanırım.
Emre_8K Decapat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 66 6 Ekim 2020 #4 olmadıysa SHİFT tuşuna basılı tutup yeniden başlatarak açılan menüden de bios a girebilirsin bi dene derim Artı 0 Eksi
olmadıysa SHİFT tuşuna basılı tutup yeniden başlatarak açılan menüden de bios a girebilirsin bi dene derim
KS KS Fatih. Kilopat Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #5 Emre_8K dedi: Olmadıysa Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlatarak açılan menüden de BIOS'a girebilirsin Bir dene derim? Genişletmek için tıkla... Tamamdır, hallettim. Artı 0 Eksi
Emre_8K dedi: Olmadıysa Shift tuşuna basılı tutup yeniden başlatarak açılan menüden de BIOS'a girebilirsin Bir dene derim? Genişletmek için tıkla... Tamamdır, hallettim.
sadiktaha Hectopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #6 Fatih. dedi: Hayır, denemedim. Ama şu an MSI Fast Boot yazılımını indirdim ve burdan kapatıp açabiliyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Yazılım üzerinden fast bootu kapadığında del ile bios'a giriş yapabilirsin Artı 0 Eksi
Fatih. dedi: Hayır, denemedim. Ama şu an MSI Fast Boot yazılımını indirdim ve burdan kapatıp açabiliyorum sanırım. Genişletmek için tıkla... Yazılım üzerinden fast bootu kapadığında del ile bios'a giriş yapabilirsin