MSI Force GC30 V2 alınır mı?

Dostum kol nasıl memnun musun ve kargo açısından nereden aldın sağlam gelsinde.

Alalı 3 ay oldu. Hala sıkıntısını görmedim. Titreşimi olsun ölü bölgesi olsun hala aynı sağlamlıkda. Pil konusunda, aldığım günden beri sadece 3 kere şarja taktım. Bu arada ben 1700TL'ye almak zorunda kalmıştım şu anda fiyatı düşük alacaksanız kaçırmayın derim

Alalı 3 ay oldu. Hala sıkıntısını görmedim. Titreşimi olsun ölü bölgesi olsun hala aynı sağlamlıkda. Pil konusunda, aldığım günden beri sadece 3 kere şarja taktım. Bu arada ben 1700TL'ye almak zorunda kalmıştım şu anda fiyatı düşük alacaksanız kaçırmayın derim
Pil konusunda çok garip değil mi? Kitapçıkta yazan verilerden çok uzak. En az 10 katı daha fazla gidiyor şarjı.

Pil konusunda çok garip değil mi? Kitapçıkta yazan verilerden çok uzak. En az 10 katı daha fazla gidiyor şarjı.

Kitaptıkça ne kadar yazdığını hatırlamıyorum ama bence gayet iyi gidiyor şarjı. He bu arada şunu da söyleyeyim, ben şarja takıp tamamen dolmasını beklemedim hiç. Taktım sonra müsait olduğumda çıkardım

Aldınız mı şu an 2bin civarına bulunabiliyor. Bunu almak mı mantıklı yoksa alternatifleri daha mı iyi?

Hocam hayır almadım. GC30 yerine fantech shooter 3 aldım. 400 TL daha uyguna daha kaliteli ve daha iyi bir kol benim şahsi görüşümce. Hall effect bile var. Almayı düşünüyorsanız fantech shooter 3 daha iyi bir seçenektir. Daha elime ulaşmadı fakat incelemeler ve yorumlar olumlu yönde.

Hocam nasıldır, deadzone konusu, tuşlar tetikler şarjı nasıldır alınır mı? 1800TL'ye?

1800TL'ye değer mi fikrim yok piyasayı bilmiyorum. Ben 2 yıldır kullanıyorum aldığım günden beri deadzone artmadı. Yüzde 4iki tarafta. Şarjı inanılmaz derecede iyi gidiyor. Toplam 10 kere takmamışımdır şarja 2 yılda. Ama Öyle aman aman kullanmıyorum. FIFA gibi oyunalarda güzel fakat rekabetçi oyunlarda joyistiklere basmak biraz sert. Ve titrerken ses yapıyor tuşlar ve içinde sankibir topumsu bir şey titreşiyor.(Bu hepsinde var mı bilmiyorum) Onun dışında malzeme kalitesi olarak çok güzel ve bağlantı sorunudur falan hiç yaşatmadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı