- Katılım
- 8 Ağustos 2016
- Mesajlar
- 1.176
Amazon üzerinden aldım. Hala dediklerim geçerli. Günlük olarak en az 4 saat kullanıyorum.Dostum kol nasıl memnun musun ve kargo açısından nereden aldın sağlam gelsinde.
Amazon üzerinden aldım. Hala dediklerim geçerli. Günlük olarak en az 4 saat kullanıyorum.Dostum kol nasıl memnun musun ve kargo açısından nereden aldın sağlam gelsinde.
Dostum kol nasıl memnun musun ve kargo açısından nereden aldın sağlam gelsinde.
Pil konusunda çok garip değil mi? Kitapçıkta yazan verilerden çok uzak. En az 10 katı daha fazla gidiyor şarjı.Alalı 3 ay oldu. Hala sıkıntısını görmedim. Titreşimi olsun ölü bölgesi olsun hala aynı sağlamlıkda. Pil konusunda, aldığım günden beri sadece 3 kere şarja taktım. Bu arada ben 1700TL'ye almak zorunda kalmıştım şu anda fiyatı düşük alacaksanız kaçırmayın derim
Pil konusunda çok garip değil mi? Kitapçıkta yazan verilerden çok uzak. En az 10 katı daha fazla gidiyor şarjı.
Hocam hortlatıyorum ama performansından memnun musunuz nasıl sizce? Halen daha alınır mı?
Aldınız mı şu an 2bin civarına bulunabiliyor. Bunu almak mı mantıklı yoksa alternatifleri daha mı iyi?Hocam hortlatıyorum ama performansından memnun musunuz nasıl sizce? Halen daha alınır mı?
Aldınız mı şu an 2bin civarına bulunabiliyor. Bunu almak mı mantıklı yoksa alternatifleri daha mı iyi?
hocam nasıldır, deadzone konusu, tuşlar tetikler şarjı nasıldır alınır mı 1800tl ye?Aldım. Bir süre kullandım gayet iyi. Özellikle şarj konusunda süper nerdeyse hiç bitmiyor.
Hocam nasıldır, deadzone konusu, tuşlar tetikler şarjı nasıldır alınır mı? 1800TL'ye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.