Bu daha iyi.MSI Force GC30 V2 ince hesapta Gaming gecesinde indirme giriyor alınır mı?
MSI Force GC30 V2 ince hesapta Gaming gecesinde indirme giriyor alınır mı?
MSI Force GC30 V2 ince hesapta Gaming gecesinde indirme giriyor alınır mı?
Bende GC20 V2 var aralarındaki tek fark kablo diye biliyorum. İlk başlarda sorun yoktu ama 1 2 ay sonra oynamayı bırakıp kolu kaldırdım. Tekrar kullanmaya başladığımda yaklaşık 1 hafta sonra sol analogda sorun oluşmaya başladı ve düzelmedi bir daha. Sol analoğu yukarı ve sola ne kadar ittirirsem ittireyim %1'lik ittiriyormuşum gibi hareket gerçekleşiyordu. Ayrıca analog arada takılı kalıyordu ve düzelmesi için gamepadi çıkarıp tekrar bağlamam gerekiyordu. Sanırım gc serisinde kronik bir sorunmuş. Gamepad çöp oldu kenarda yatıyor. Aynısı senin başına gelir mi bilmiyorum ama başka markalara bakmanı öneririm.
Hocam onu düzeltmenin bir yolu var bende aynı sorunu yaşadım gamepad in arkasında reset tuşu var ona iğne veya kürdan la basın küçük bir yerde zaten basın düzeliyor ama ben 30 saniye basılı yaptım öndeki ışıklar yöndü söndü ve düzeldi yani senin kide bence düzelir bir dene istersen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.