Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.412 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #1 MSI G241 modelinde sadece sag ust ve sol alt kose de farkli acidan bakinca beyazlama oluyor ve sadece siyah renkte; digerlerinde yok. Bazilari isik suzmesi bazilari IPS Glow diyor. Nedir bu? Garantiye vermeli miyim? Vatan'dan aldim 25 gunluk. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2020
MSI G241 modelinde sadece sag ust ve sol alt kose de farkli acidan bakinca beyazlama oluyor ve sadece siyah renkte; digerlerinde yok. Bazilari isik suzmesi bazilari IPS Glow diyor. Nedir bu? Garantiye vermeli miyim? Vatan'dan aldim 25 gunluk.
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.126 Makaleler 4 Çözümler 15 12 Kasım 2020 #2 Işık sızması gibi duruyor ama foto atsanız daha kesin yorum yaparız ve evet garantiye gönderseniz iyi olur. Artı 0 Eksi
Işık sızması gibi duruyor ama foto atsanız daha kesin yorum yaparız ve evet garantiye gönderseniz iyi olur.
KS KS Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.412 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #3 Arda9843 dedi: Işık sızması gibi duruyor ama fotoğraf atsanız daha kesin yorum yaparız ve evet garantiye gönderseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çekmeyi denedim ama telefonda her yerde varmış gibi gözüküyor. Merak ettiğim böyle bir sorunla değişim yapan oldu mu? Artı 0 Eksi
Arda9843 dedi: Işık sızması gibi duruyor ama fotoğraf atsanız daha kesin yorum yaparız ve evet garantiye gönderseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf çekmeyi denedim ama telefonda her yerde varmış gibi gözüküyor. Merak ettiğim böyle bir sorunla değişim yapan oldu mu?
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.126 Makaleler 4 Çözümler 15 12 Kasım 2020 #4 Okan17 dedi: Fotoğraf çekmeyi denedim ama telefonda her yerde varmış gibi gözüküyor. Merak ettiğim böyle bir sorunla değişim yapan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa değişim yapacaklardır. Artı 0 Eksi
Okan17 dedi: Fotoğraf çekmeyi denedim ama telefonda her yerde varmış gibi gözüküyor. Merak ettiğim böyle bir sorunla değişim yapan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyorsa değişim yapacaklardır.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 12 Kasım 2020 #5 Isik sizmasi kenarlarda, IPS Glow ise herhangi bir yerde olabiliyor diye biluyorim. Bunlar IPS'lerin kronik sorunu, cok goze batmiyor ise iade alacaklarini sanmiyorum. Artı 0 Eksi
Isik sizmasi kenarlarda, IPS Glow ise herhangi bir yerde olabiliyor diye biluyorim. Bunlar IPS'lerin kronik sorunu, cok goze batmiyor ise iade alacaklarini sanmiyorum.
KS KS Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.412 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #6 SkyRose dedi: Isik sizmasi kenarlarda, IPS glow ise herhangi bir yerde olabiliyor diye biluyorim. Bunlar IPS'lerin kronik sorunu, cok goze batmiyor ise iade alacaklarini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an telefonla cekmeyi denedim ama belli olmuyor gece oda karanlik olunca belli oluyor siyah ekranda. Artı 0 Eksi
SkyRose dedi: Isik sizmasi kenarlarda, IPS glow ise herhangi bir yerde olabiliyor diye biluyorim. Bunlar IPS'lerin kronik sorunu, cok goze batmiyor ise iade alacaklarini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an telefonla cekmeyi denedim ama belli olmuyor gece oda karanlik olunca belli oluyor siyah ekranda.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 12 Kasım 2020 #7 Okan17 dedi: Şu an telefonla cekmeyi denedim ama belli olmuyor gece oda karanlik olunca belli oluyor siyah ekranda. Genişletmek için tıkla... Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz. Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore. Artı 0 Eksi
Okan17 dedi: Şu an telefonla cekmeyi denedim ama belli olmuyor gece oda karanlik olunca belli oluyor siyah ekranda. Genişletmek için tıkla... Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz. Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore.
KS KS Okan17 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1.412 Çözümler 2 12 Kasım 2020 #8 SkyRose dedi: Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz. Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore. Genişletmek için tıkla... Forumlarda gorunce fark ettim bende ilk aldigimda fark etseydim. Direk. İade ederdim sonucta 1800 lira verdim boyle küsur insani rahatsiz ediyor simdide 23 gun gecti iadede almazlar. SkyRose dedi: Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz. Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore. Genişletmek için tıkla... Gece telefonla cekince boyle cikiyor. SkyRose dedi: Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz. Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore. Genişletmek için tıkla... Duvar kadigini degistirip isiklari kapattigimda hiçbir yansima gozukmuyor sadece siyahta oluyor. Dosya Ekleri IMG_20201111_071354.jpg 51,3 KB · Görüntüleme: 53 IMG_20201112_185145.jpg 242,6 KB · Görüntüleme: 40 Son düzenleme: 12 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
SkyRose dedi: Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz. Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore. Genişletmek için tıkla... Forumlarda gorunce fark ettim bende ilk aldigimda fark etseydim. Direk. İade ederdim sonucta 1800 lira verdim boyle küsur insani rahatsiz ediyor simdide 23 gun gecti iadede almazlar. SkyRose dedi: Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz. Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore. Genişletmek için tıkla... Gece telefonla cekince boyle cikiyor. SkyRose dedi: Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz. Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore. Genişletmek için tıkla... Duvar kadigini degistirip isiklari kapattigimda hiçbir yansima gozukmuyor sadece siyahta oluyor.