MSI G241 monitörde sag ustte ve sol altta beyazlama

MSI G241 modelinde sadece sag ust ve sol alt kose de farkli acidan bakinca beyazlama oluyor ve sadece siyah renkte; digerlerinde yok. Bazilari isik suzmesi bazilari IPS Glow diyor. Nedir bu? Garantiye vermeli miyim? Vatan'dan aldim 25 gunluk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz.

Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore.

Forumlarda gorunce fark ettim bende ilk aldigimda fark etseydim. Direk. İade ederdim sonucta 1800 lira verdim boyle küsur insani rahatsiz ediyor simdide 23 gun gecti iadede almazlar.
Anlattiginiz gibi aksamlari siyah ekran disinda belli olmuyor ise goz ardi edebilirsiniz.

Hemen hemen tum IPS'lerde az veya cok oluyorlar. Sizinki az gibi gorunuyor anlattiginiza gore.

Gece telefonla cekince boyle cikiyor.

Duvar kadigini degistirip isiklari kapattigimda hiçbir yansima gozukmuyor sadece siyahta oluyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20201111_071354.jpg
    IMG_20201111_071354.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20201112_185145.jpg
    IMG_20201112_185145.jpg
    242,6 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı