MSI G2412 vs AOC 24G4X vs ViewSonic VX2428

Rönesans

Decapat
Yer
Ankara, Keçiören
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF Gaming A15 2022 / Ryzen 7 6800H / RTX 3060 140W
Selamlar, bir arkadaşım bu üç monitörden birini almak istediğini söyledi. Technopat hesabı olmadığı için benden yazmamı rica etti. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör linklerini aşağıya bırakıyorum:

Önerim bu monitörden yana olurdu halihazırda Odyssey G3 kullanıyorum ve ondan memnunum sonuçta Samsung kalitesi. Fakat bu forumda Samsung monitörlere karşı bir ön yargı var anlamış değilim. Odyssey G4 denedim ve 240 Hz ve mükemmel. IPS panel olmasından dolayı renkler de canlı ve hoş. Benim hoşuma gitmişti açıkçası ve size de öneririm.

MSI 1ms GtG olması gerçek 1 ms olduğu anlamına geliyor diye biliyorum ama AOC pivot bir monitör yani yukarı aşağı rahat oynar.
AOC'un da iddiası 1 MS GtG. Kağıt üzerindeki değerlere aldanmamak lazım çünkü bu bütçede 1 MS GtG sağlayabilecek monitör yok, 10K bütçe yükseltsen de bulamazsın.

Önerim bu monitörden yana olurdu halihazırda Odyssey G3 kullanıyorum ve ondan memnunum sonuçta Samsung kalitesi. Fakat bu forumda Samsung monitörlere karşı bir ön yargı var anlamış değilim. Odyssey G4 denedim ve 240 Hz ve mükemmel. IPS panel olmasından dolayı renkler de canlı ve hoş. Benim hoşuma gitmişti açıkçası ve size de öneririm.
Samsung'a bir önyargı yok. G3 ve G5 serisi paneli berbat rezil modeller ve bunu testlerde de görebiliyoruz. Odyssey G4 serisi ise eğer 240hz alınacaksa ve renkler fazla önemli değilse alınabilir. Ama dediğim gibi renkler konusunda fazla bir beklenti olmamalı serilik olsun diye konmuş bir paneli var. Odyssey G3 modeli renkler konusunda iyi olmadığı için Odyssey G4 size iyi gibi gelmiş olabilir renk kalitesi olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı