dxdiaggg Femtopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 62 22 Ağustos 2023 #1 Öncelikle selam monitör alacağım ve bu 2 monitör arasında kaldım. (G2412- VG249Q1A). Sizce hangisi daha iyi? Ya da maksimum 5100 5200 TL ile daha iyi ne alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
Öncelikle selam monitör alacağım ve bu 2 monitör arasında kaldım. (G2412- VG249Q1A). Sizce hangisi daha iyi? Ya da maksimum 5100 5200 TL ile daha iyi ne alabilirim?
Machaezt Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 MSI G2412 aldım geçen şu an bir sıkıntısı yok. Şahsen ASUS'u önerebilirim daha fazla özelliği bulunmakta.
MSI G2412 aldım geçen şu an bir sıkıntısı yok. Şahsen ASUS'u önerebilirim daha fazla özelliği bulunmakta.
dxdiaggg Femtopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 62 22 Ağustos 2023 #3 @Lory7 hocam bakabilir misiniz Machaezt dedi: MSI G2412 aldım geçen şu an bir sıkıntısı yok. Şahsen ASUS'u önerebilirim daha fazla özelliği bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Çok kararsızım ikisi arasında kaldım resmen. Bugün karar vermem gerekiyor sanırım msi seçeceğim ama dediğim gibi çok kararsızım.
@Lory7 hocam bakabilir misiniz Machaezt dedi: MSI G2412 aldım geçen şu an bir sıkıntısı yok. Şahsen ASUS'u önerebilirim daha fazla özelliği bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Çok kararsızım ikisi arasında kaldım resmen. Bugün karar vermem gerekiyor sanırım msi seçeceğim ama dediğim gibi çok kararsızım.
Machaezt Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 dxdiaggg dedi: @Lory7 hocam bakabilir misiniz Çok kararsızım ikisi arasında kaldım resmen. Bugün karar vermem gerekiyor sanırım msi seçeceğim ama dediğim gibi çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Asus alıp yolunuza bakın diyorum.
dxdiaggg dedi: @Lory7 hocam bakabilir misiniz Çok kararsızım ikisi arasında kaldım resmen. Bugün karar vermem gerekiyor sanırım msi seçeceğim ama dediğim gibi çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Asus alıp yolunuza bakın diyorum.
dxdiaggg Femtopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 62 22 Ağustos 2023 #5 Machaezt dedi: Asus alıp yolunuza bakın diyorum. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark nedir? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın.
Machaezt dedi: Asus alıp yolunuza bakın diyorum. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark nedir? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın.
O owlinthedark Femtopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 Ben de bu iki monitör ve Viewsonic vx2428 arasında kaldım. Hangisini araştırsam hep ölü piksel/ghosting sorunu var diyor. Olmayan yok sanırım
Ben de bu iki monitör ve Viewsonic vx2428 arasında kaldım. Hangisini araştırsam hep ölü piksel/ghosting sorunu var diyor. Olmayan yok sanırım
Machaezt Decapat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 332 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #7 owlinthedark dedi: Ben de bu iki monitör ve Viewsonic vx2428 arasında kaldım. Hangisini araştırsam hep ölü piksel/ghosting sorunu var diyor. Olmayan yok sanırım Genişletmek için tıkla... Şuan MSI olan modeli kullanıyorum. Herhangi bir ölü pixel, ghosting sorunu ile karşılaşmadım.
owlinthedark dedi: Ben de bu iki monitör ve Viewsonic vx2428 arasında kaldım. Hangisini araştırsam hep ölü piksel/ghosting sorunu var diyor. Olmayan yok sanırım Genişletmek için tıkla... Şuan MSI olan modeli kullanıyorum. Herhangi bir ölü pixel, ghosting sorunu ile karşılaşmadım.
dxdiaggg Femtopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 62 22 Ağustos 2023 #8 owlinthedark dedi: Ben de bu iki monitör ve Viewsonic vx2428 arasında kaldım. Hangisini araştırsam hep ölü piksel/ghosting sorunu var diyor. Olmayan yok sanırım Genişletmek için tıkla... Bence asus ile msi viewsonic modeline göre daha iyi hocam. Viewsonicde ghosting sorunu çok oluyor.
owlinthedark dedi: Ben de bu iki monitör ve Viewsonic vx2428 arasında kaldım. Hangisini araştırsam hep ölü piksel/ghosting sorunu var diyor. Olmayan yok sanırım Genişletmek için tıkla... Bence asus ile msi viewsonic modeline göre daha iyi hocam. Viewsonicde ghosting sorunu çok oluyor.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 22 Ağustos 2023 #9 G24F2.
dxdiaggg Femtopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 62 22 Ağustos 2023 #10 SHYAH dedi: G24F2. Genişletmek için tıkla... Asus ile farkları ne acaba?