MSI G2412F alınır mı?

arhan2109

Hectopat
Daha fazla  
MSI G2412F 23.8" 1920x1080 180Hz 1ms HDMI DP IPS Gaming Monitor almayı dusunuyorum bilgisayar HP Victus 16-S0046NT HDMI ile bağlayacağım iyi performans alır mıyım bu fiyat bandında baska oneriniz var mı? İlk defa monitör alıyorum bilgim yok pek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır fakat bununla ilgili sorun yaşayan vardı. Panellerinde sorun olduğunu, ölü pixel olduğunu falan filan sorunlar çıkmış. Ama sen istiyorsan al eğer sorun çıkarsa direkt iade edersin.

Boyu ile yukarı aşağı çok oynamıyorsan, azıcık ışık sızması senin için sorun değilse ve olabilecek ölü piksel riskini göze alıyorsan alınır.

Bende G2412 var. İlk aldığımda ölü piksel çıktı zar zor değiştirtdim, araştırdım çok çıkıyormuş. Artı ışık sızması var bir miktar.

Önceki monitörüm de de yukarı aşağı standı var ama bunda olmayınca aradım o özelliği biraz.

Sırf MSI diye g2412 almıştım ama mağazadan çıkarken şunu gördüm. Keşke bunu alsaymışım dedim sonradan.

Başka öneriniz var mı peki 4000-5500 bandında

Başka öneriniz var mı peki 4000-5500 bandında
Bu var fakat fiyatı biraz aşıyor. İstiyorsanız kendinizi zorlayıp bu monitörü alabilirsiniz gayet iyi.

Zorlamak istemiyorsanız ise:

G2412F çok kronik sorunu var. Panelde sürekli çizgiler vesaire çıkıyor. Bir sürü konu mevcut, bakabilirsiniz.

Emin misin? Pişman olup almak istediğin cihazı gerçekten doğru, istediğin linki attın mı? Eğer attıysan G24F-2 1-2 yıl sonra kendi kendisine tabuta giriyor.

MAG 256F bu fiyatta alınmaz. Ara ara İtopya'da 4700 civarına iniyor.

G244F'in pivotlu versiyonunu kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…