MSI G2412F alınır mı?

256f butcemi asıyor MSI G244F e2 uygun gibi uzun omurlu olur mu sizce bikac sene goturmesini istiyorum alacagım monitörün

MSI G2412F 23.8" 1920x1080 180Hz 1ms HDMI DP IPS Gaming monitor almayı dusunuyorum bilgisayar HP Victus 16-S0046NT HDMI ile bağlayacağım iyi performans alır mıyım bu fiyat bandında baska oneriniz var mı? İlk defa monitör alıyorum bilgim yok pek.

Aktif kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım fiyat performans MSI de kalitesini belli ediyor zaten ayakları sağlam yanlışlıkla masaya carptım mönitor devrildi kırıldı riski yok sadece ekranla yukarı aşağı oynamak istiyorsan ayrı bir parça alıyorsun arkasında zaten montaj için deliklerini bırakmışlar ölü piksel yok ışık süzmesini fark edemedim hala gözüme çarpmıyor kafi mönitor bence ben memnunum.

Emin misin? Pişman olup almak istediğin cihazı gerçekten doğru, istediğin linki attın mı? Eğer attıysan G24F-2 1-2 yıl sonra kendi kendisine tabuta giriyor.
10 sene mi kullanacaktık? Fazla para verip AOC almıştım, oda 3 sene de tabuta girdi.

Bu arada ben gigabyte daha iyi onu al filan da demedim, sadece ayarlanabilir yüksekliği olduğu için keşke kendim alsaymışım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı