MSI G2412F ghosting var mı?

Hairo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba monitörüm sonunda geldi, olu piksel testini falan yaptim herhangi bir şey gozume carpmadi suanlik gayet iyi fakat ghosting testi yapayim dedim, monitorlerden cok fazla anlamadigim icin yaptim fakat var mi yok mu emin olamadim. Asagidaki videoya gore sizce var mi? Hiç siyahlik yok ama beyaz bir isik gozukuyor arkasinda, biraz CS2 oynadim fakat herhangi bir sorun fark edemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videosu da bu sekilde.

Arkadaşlar merhaba monitörüm sonunda geldi, olu piksel testini falan yaptim herhangi bir şey gozume carpmadi suanlik gayet iyi fakat ghosting testi yapayim dedim, monitorlerden cok fazla anlamadigim icin yaptim fakat var mi yok mu emin olamadim. Asagidaki videoya gore sizce var mi? Hiç siyahlik yok ama beyaz bir isik gozukuyor arkasinda, biraz CS2 oynadim fakat herhangi bir sorun fark edemedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Videosu da bu sekilde.

Hayırlı olsun nereden sipariş ettiniz ve kaç günde geldi acaba.

Hayırlı olsun nereden sipariş ettiniz ve kaç günde geldi acaba.

Teşekkür ediyorum hocam İtopya'dan sipariş ettim 4849 TL tuttu kargoyla birlikte, bu carsamba sipariş ettim sabah 11 gibi elime ulasti paketlemesi falan gayet iyi ne olu piksel ne de ghosting sikintisi var. Laptoptan harici monitore gecmek devrim gibi bir şey oldu. Ama olu piksel icin garanti gibi bir şey yok tamamen sans isi arkadaslarin da dedigine gore.

Teşekkür ediyorum hocam İtopya'dan sipariş ettim 4849 TL tuttu kargoyla birlikte, bu carsamba sipariş ettim sabah 11 gibi elime ulasti paketlemesi falan gayet iyi ne olu piksel ne de ghosting sikintisi var. Laptoptan harici monitore gecmek devrim gibi bir şey oldu. Ama olu piksel icin garanti gibi bir şey yok tamamen sans isi arkadaslarin da dedigine gore.

Bende G244FE2 modelini sipariş ettim pazartesi elime ulaşır muhtemelen.

Yok hocam sans işi değil aslında ama bir miktar sans olayı da var tabii.

Arkadaşlar CS2'de dediğim gibi adamların arkasından yukarıdaki gibi beyaz/seffaf bicimde renklenme oluyor bazen bu normal midir? Daha önce boyle bir monitör kullanmamıştım ondan dolayı gözüm alışkın olmayabilir mi?

Videosunu da cektim arkadaşlar bakabilirsiniz.

Arkadaşlar CS2'de dediğim gibi adamların arkasından yukarıdaki gibi beyaz/seffaf bicimde renklenme oluyor bazen bu normal midir? Daha önce boyle bir monitör kullanmamıştım ondan dolayı gözüm alışkın olmayabilir mi?

Videosunu da cektim arkadaşlar bakabilirsiniz.

Arkadaşlar sorunu cozdum, bundan sonra MSI monitor alan arkadaslara da yardimci olsun. Monitor ayarlarindan response time ozelligini fastest yaparsaniz dedigim gibi hareket eden cisimlerin arkasinda beyaz/seffaf bir iz oluyor onu Fast yapmaniz lazim. Fast yaptiktan sonra dunku cektigim UFO testini tekrar yaptim ve orada gozuken beyazliklar gitti bir sıkıntı yok şu anda.

Sağ olun hocam arasında nasıl farklar var bilginiz var mı?

Maalesef hocam ama her ikisi de iyidir olu piksel cikmazsa bir sıkıntı olacagini zannetmiyorun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı