MSI G2412F vs AOC 27G4X

Bütçe
5500

Lick My Shiv

Decapat
Daha fazla  
MSI G2412F 23.8 4.000 TL.
AOC 27" 27g4X 5.500 TL.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum iki ürün de sepetimde. Fakat inanılmaz kararsız kaldım. MSI inanılmaz indirime girdi. Fakat hala aklım karışık.

Şöyle diyeyim eğer ortalamanın aşağısı bir kullanıcıysanız ASUS alınabilir ama ortalamanın üstüyseniz şunlara dikkat etmeniz lazım.
AOC de G-SYNC bulunuyor daha detaylı anlatmak gerekirse AOC malzeme kalitesi G2412F kıyasla daha iyi.
AOC 27 inc ASUS 24 çözünürlük aynı oynadıgınız oyunlara ve ekran kartınıza göre değişebilecek şeyler bunlar.

Şöyle diyeyim eğer ortalamanın aşağısı bir kullanıcıysanız ASUS alınabilir ama ortalamanın üstüyseniz şunlara dikkat etmeniz lazım.
AOC de G-SYNC bulunuyor daha detaylı anlatmak gerekirse AOC malzeme kalitesi G2412F kıyasla daha iyi.
AOC 27 inc ASUS 24 çözünürlük aynı oynadıgınız oyunlara ve ekran kartınıza göre değişebilecek şeyler bunlar.
Sistem:
-Anakart
MSI Mpg B550 Gaming Plus am4 ddr4
-Ekran Kartı Asus Gtx1050 Ti
-İşlemci Amd Ryzen 5 5600X
-CPU Soğutucu ARCTIC Freezer 34 Esports DUO
-SSD Pny 500 gb
-RAM 2x 8 gb crucial ballistix ddr4

Monitörüm eski 60 Hertz. Full LoL oynuyorum diyebilirim o sebeple ekran kartım şimdilik beni idare ediyor monitör almak istedim sanırım 27g4X alacağım bana daha mantıklı geldi. Sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı