MSI G2412F vs MSI G244F E2

Daha fazla  
@BerkayZ87 hocam özellikle size de soruyorum, anlıyorsunuz bu işlerden.
2412 özellikle yüksek kontrast oranıyla ön PLA'na çıkan güzel bir monitördü ancak artık satışı yok. Yeni versiyonu 2412F var artık ancak onda da hem Türk hem yabancı forumlarda çok fazla ekranda renkler çıkmasıyla ilgili şikayet gördüm.

G244F E2 modeli ise G244F'in yenilenmiş versiyonu. G244F pek iyi bir monitör değildi ancak yenilenen versiyonunda parlaklık 50 CD arttırılmış ve 1 ms GtG etiketi eklenmiş. Sizce şimdi alınır mı? Panellerine, hangi monitörlerde kullanıldığına vs. nereden bakıldığını bilmiyorum. Belki sizler yorumlayabilirsiniz dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 1000:1 ve 1100:1 kontrast arasında neredeyse bir fark yok, arada ki farkı anlayamazsın. Ha biri 1000:1 ve diğeri 5000:1 deseydin o zaman arada dağlar taşlar kadar fark olurdu.

3000:1 ve 5000:1 arasında bile çok büyük bir görüntü farkı var.

Iki monitor de cop, tavsiye etmem. G2412F, 4 COF driver bulunduran giris seviye bir panel kullaniyor, bu sebepten onermem. G244F E2'nin paneli G2412F kadar giris seviye degil lakin sunmus oldugu renk gamutu, kontrast ve parlaklik degerleri zayif.

Iki monitor de cop, tavsiye etmem. G2412F, 4 cof driver bulunduran giris seviye bir panel kullaniyor, bu sebepten onermem. G244F e2'nin paneli G2412F kadar giris seviye degil lakin sunmus oldugu renk gamutu, kontrast ve parlaklik degerleri zayif.

4K civarı bütçede monitor tavsiyeniz nedir hocam. Dediginiz monitorleri bende takipteydim, monitorlerle ilgili pek bilgi sahibi değilim.
MSI MAG 256F modeli nasıl sizce?

4K civarı bütçede monitor tavsiyeniz nedir hocam. Dediginiz monitorleri bende takipteydim, monitorlerle ilgili pek bilgi sahibi değilim.
MSI MAG 256F modeli nasıl sizce?
Gayet iyi.

Bu ürün nasıl hocam MAG ile bunun arasında kaldım.

@BerkayZ87 hocam bu model nasıl sizce LG 24'' ULTRAGEAR 24GS65F-B 1Ms 180Hz FULL HD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da panel kalitesi vs.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı