Hocam itopya'dan monitör almıştım ürüne değişim verildi. Ürün stokta olmadığı için muadili bir şey önerecekler veya ürünü aldığım fiyatından kupon tanımlayıp üstüne ekleme yaparak alabileceğimi söylediler veya para iadesi alabilirmişim. Açıkçası üstüne pek ekleme yapmak istemiyorum ondan dolayı bu iki modeli atmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.İkiside alinmaz. Renk gamutları iyi degil.
Bütçe buna yetiyormu?
Yetmiyorsa:
Hocam İtopya'dan monitör almıştım ürüne değişim verildi. Ürün stokta olmadığı için muadili bir şey önerecekler veya ürünü aldığım fiyatından kupon tanımlayıp üstüne ekleme yaparak alabileceğimi söylediler veya para iadesi alabilirmişim. Açıkçası üstüne pek ekleme yapmak istemiyorum ondan dolayı bu iki modeli atmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.
Sebebi nedir hocam acaba diğeri sanki özellik olarak biraz daha artı gözüküyordu yanlış hatırlamıyorum. Biraz daha bilgi verebilirseniz sevinirim.Eğer 2'si arasındansa G244F.
Itopya zorunluysaHocam itopya'dan monitör almıştım ürüne değişim verildi. Ürün stokta olmadığı için muadili bir şey önerecekler veya ürünü aldığım fiyatından kupon tanımlayıp üstüne ekleme yaparak alabileceğimi söylediler veya para iadesi alabilirmişim. Açıkçası üstüne pek ekleme yapmak istemiyorum ondan dolayı bu iki modeli atmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.
İtopya zorunluysa
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q3A ITOPYA'dawww.itopya.com
PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24M2N3201A ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
@bluerr bu ASUS monitor iyi miydi hocam? Modeller karismasin.
Sebebi nedir hocam acaba diğeri sanki özellik olarak biraz daha artı gözüküyordu yanlış hatırlamıyorum. Biraz daha bilgi verebilirseniz sevinirim.
Asus tuf genel olarak kronik sorunlu diye biliyorum ben, bu modelin pivot versiyonunu kullanıyorum memmnunum ama yalan söylemeye gerek yok kronik sorunları olabiliyor.Itopya zorunluysa
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF Gaming VG249Q3A 23.8" 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG249Q3A ITOPYA'dawww.itopya.com
PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
PHILIPS EVNIA 24M2N3201A 23.8" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive Sync Pivot HDR10 FHD IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24M2N3201A ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
@bluerr bu asus monitor iyimiydi hocam? Modeller karismasin.
Konu sahibinin attigi msi modellerden iyi diye biliyorum bu model hocam. Yanlis bilgilendirmek istemem tabii.G2412F kronik sorunlarıyla meşhur, o yüzden.
Asus tuf genel olarak kronik sorunlu diye biliyorum ben, bu modelin pivot versiyonunu kullanıyorum memmnunum ama yalan söylemeye gerek yok kronik sorunları olabiliyor.