MSI G2412F vs MSI G244F E2

ploveny

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki üründen birini tercih edecek olsanız hangisini tercih ederdiniz? G2412F modelinde kronik sorunlar var sanırım ama emin değilim. Bu 2024 versiyonu olduğu için düzeltildiğine dair yorumlar da okumuştum yardımcı olursanız sevinirim.

MSI G244F E2

MSI G2412F

Hocam itopya'dan monitör almıştım ürüne değişim verildi. Ürün stokta olmadığı için muadili bir şey önerecekler veya ürünü aldığım fiyatından kupon tanımlayıp üstüne ekleme yaparak alabileceğimi söylediler veya para iadesi alabilirmişim. Açıkçası üstüne pek ekleme yapmak istemiyorum ondan dolayı bu iki modeli atmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.

Hocam İtopya'dan monitör almıştım ürüne değişim verildi. Ürün stokta olmadığı için muadili bir şey önerecekler veya ürünü aldığım fiyatından kupon tanımlayıp üstüne ekleme yaparak alabileceğimi söylediler veya para iadesi alabilirmişim. Açıkçası üstüne pek ekleme yapmak istemiyorum ondan dolayı bu iki modeli atmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.

Eğer 2'si arasındansa G244F.

Hocam itopya'dan monitör almıştım ürüne değişim verildi. Ürün stokta olmadığı için muadili bir şey önerecekler veya ürünü aldığım fiyatından kupon tanımlayıp üstüne ekleme yaparak alabileceğimi söylediler veya para iadesi alabilirmişim. Açıkçası üstüne pek ekleme yapmak istemiyorum ondan dolayı bu iki modeli atmıştım. Teşekkürler yorumunuz için.
Itopya zorunluysa

@bluerr bu asus monitor iyimiydi hocam? Modeller karismasin 😅.

İtopya zorunluysa

@bluerr bu ASUS monitor iyi miydi hocam? Modeller karismasin 😅.

Ortalama yani öne çıkan bir özelliği yok. Kötü olan bir yanı da yok. Güncel modeller daha iyi renk gamutu ve kontrast oranı gördüğü için pek mantıklı değil.

Sebebi nedir hocam acaba diğeri sanki özellik olarak biraz daha artı gözüküyordu yanlış hatırlamıyorum. Biraz daha bilgi verebilirseniz sevinirim.

G2412F kronik sorunlarıyla meşhur, o yüzden.

Itopya zorunluysa

@bluerr bu asus monitor iyimiydi hocam? Modeller karismasin 😅.
Asus tuf genel olarak kronik sorunlu diye biliyorum ben, bu modelin pivot versiyonunu kullanıyorum memmnunum ama yalan söylemeye gerek yok kronik sorunları olabiliyor.

G2412F kronik sorunlarıyla meşhur, o yüzden.

Asus tuf genel olarak kronik sorunlu diye biliyorum ben, bu modelin pivot versiyonunu kullanıyorum memmnunum ama yalan söylemeye gerek yok kronik sorunları olabiliyor.
Konu sahibinin attigi msi modellerden iyi diye biliyorum bu model hocam. Yanlis bilgilendirmek istemem tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı