OneEyeCat57
Hectopat
Daha fazla
Lenovo.
G2412F.Rehber: 180 Hz Lenovo Legion R24e alınır mı?
Parlaklık Maksimum parlak 237CD ölçülmüş, berbat bir değer. OLED monitör olmadığı sürece bu kadar düşük parlaklık kabul edilemez. Kontrast Kontrastı gayet iyi. Ortalama IPS Kontrast'ı 1000:1 iken bu monitör 1236:1 ölçülmüş. Renk Sıcaklığı...techolay.net
Rehber: MSI G2412F ve Acer KG242YM3 monitörleri
Bu iki monitöre dair hiç inceleme olmadığı için temkinli yaklaşmak gerektiğini, aşırı ucuz olmadığı sürece alınmaması gerektiğini düşünüyordum ve sanırım tam anlamıyla tescillenmese de bir miktar ön yargılarımda haklı olduğumu gördüm. Her iki monitörde de aynı panel var, panelin ismi her iki...techolay.net
G244F e2.
Lenovo özet.
1.49 Delta'e değeri çıkmış. Profesyonel kullanım için Delta'e değeri 2'nin altında olmalı. Yine de fabrikadan kalibrasyonlu gelmediği sürece size gelen modelin 2'nin altında olacağını düşünmeyin. Şansa bağlı kötüsü de gelebilir. Monitörün renk gamutu çok yüksek.
G244F E2 özet.
Renk gamutu düşük.
Delta'e değeri de 1.74 çıkmış.
G2412F özet.
G2412F ile alakalı inceleme bulamadım belki vardır bilmiyorum. Kullandığı panel iyi değil ama, bilgin olsun. Zaten rehberde açıklanmış.
İşte bunu arıyordum, displayspeficationda renk komutlarını ynalış söylemiş sanırım, Lenovo'yu alacağım ama anlamadığım, kötüsü gelirse nasıl olacak iyisi gelirse, biraz açar mısınız? Yorumunuz için teşekkürler.