MSI G2412F vs MSI G244F

İşte bunu arıyordum, displayspeficationda renk komutlarını ynalış söylemiş sanırım, Lenovo'yu alacağım ama anlamadığım, kötüsü gelirse nasıl olacak iyisi gelirse, biraz açar mısınız? Yorumunuz için teşekkürler.

Renk doğruluğu monitörden monitöre göre değişir. Aynı monitörden 10 tane alın hepsinde farklı olur yani. En iyi renk doğruluğu için ya fabrika çıkışı kalibrasyonlu bir monitör alacaksınız ya da kendiniz kalibre edeceksiniz. Bu fiyatlarda fabrika çıkışı kalibre edilmiş bir monitör var mı bilmiyorum. Varsa da renk gamutu düşüktür muhtemelen. Üretkenlik için satılan monitörlerin renk gamutları oyuncu monitörleri kadar iyi olmuyor genelde.

Mesela başka bir incelemede 1.43 Delta'e çıkmış. Renk sıcaklığı ise öbür incelemede 7000k iken bu incelemede 6422K çıkmış. Gama vs de farklıdır yüksek ihtimal.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yani kendim kalibre edebilirim internetten ayar bulup, doğrumudur?

@kxy hocama katılıyorum, en kötü AOC alın, VG240y de sorunlu bir cihaz, 4-5 ay sonra otomatik bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…