MSI G2422 vs Gigabyte G24F-2

Gerçek 8 bit olması, 0.5 ms olması. Renk doğruluğu ve görüntü kalitesi olarak daha üstün olması. Gini sebeplerden dolayı Gigabyte olan modelin fazlası ile önünde.

Geçen indirimdeydi aklım fazlasıyla karışık olduğu için alamamıştım. Muhtemelen İtopya mağazasına gidip G24F-2 modelini orada canlı biçimde inceleyip öyle karar kılacağım.

Geçen indirimdeydi aklım fazlasıyla karışık olduğu için alamamıştım. Muhtemelen İtopya mağazasına gidip G24F-2 modelini orada canlı biçimde inceleyip öyle karar kılacağım.

Ben de Lenovo'yu bir seçenek olarak düşünüyordum bir ara, fakat dediğin gibi ayakları hem büyük hem de görünüşü hiç estetik değil bir de bazı yorumlarda ışık sızmasının rahatsız ettiğini duymuştum ve hız aşırtmasını sanırım 30 dakika boyunca kullanabiliyosun sonrasında kapanıyormuş eğer İtopya mağazasına gidip Gigabyte modelini incelersen yanıt atar mısın hocam fikirlerini merak ettim belki fikir alış-verişi yapabiliriz

Ben de Lenovo'yu bir seçenek olarak düşünüyordum bir ara, fakat dediğin gibi ayakları hem büyük hem de görünüşü hiç estetik değil bir de bazı yorumlarda ışık sızmasının rahatsız ettiğini duymuştum ve hız aşırtmasını sanırım 30 dakika boyunca kullanabiliyosun sonrasında kapanıyormuş eğer İtopya mağazasına gidip Gigabyte modelini incelersen yanıt atar mısın hocam fikirlerini merak ettim belki fikir alış-verişi yapabiliriz.

Tamamdır hocam. Haftaya gideceğim, burada sizlerle paylaşırım.

G2422 güzel monitör ama bir tık pahalı.
Gigabyte F/P ürün.
Lenovo hem güncel bir model hem F/P ürün.
0,5 ms değil. Pazarlama taktiklerini özellik olarak yazmıyoruz. Parlaklık değerinin yüksekliği güzel görüntüler sunuyor. Panelinin de kalitesini bildiğimiz için Lenovo seçimi ağır basıyor.
Ayaklar çok rahatsız ederse ya VESA apartı alırsınız ya da iade edip Gigabyte'ye yönelirsin.

@517298 @Saint Lucia.
Teşekkürler yardımlarınız için. R25I-30 modelini sipariş verdim. Dün mağazaya gidecektim, fakat birkaç problem yaşadığım için gidemedim ve bu sabah baktığımda G24F-2 modeli 6100 küsuratlı fiyatlara ulaşmıştı, düşünmeden R25I-30 siparişini geçtim 4890 TL'ye.

Ben de Lenovo'yu bir seçenek olarak düşünüyordum bir ara, fakat dediğin gibi ayakları hem büyük hem de görünüşü hiç estetik değil bir de bazı yorumlarda ışık sızmasının rahatsız ettiğini duymuştum ve hız aşırtmasını sanırım 30 dakika boyunca kullanabiliyosun sonrasında kapanıyormuş eğer İtopya mağazasına gidip Gigabyte modelini incelersen yanıt atar mısın hocam fikirlerini merak ettim belki fikir alış-verişi yapabiliriz.

Hocam mağazaya gidemeden fiyatı uçurdular ya.

@517298 @Saint Lucia.
Teşekkürler yardımlarınız için. R25I30 modelini sipariş verdim. Dün mağazaya gidecektim, fakat birkaç problem yaşadığım için gidemedim ve bu sabah baktığımda G24F-2 modeli 6100 küsuratlı fiyatlara ulaşmıştı, düşünmeden R25I30 siparişini geçtim 4890 TL'ye.

Hocam mağazaya gidemeden fiyatı uçurdular ya.

Hocam vallahi geçen İtopya'dan 4300e düşürdüm sanırım fiyat hala aynı elime ulaştı gayet memnunum sadece 27 inçten geçtiğim için bir süre göz adapte olamıyor

Teşekkürler yardımlarınız için. R25I30 modelini sipariş verdim. Dün mağazaya gidecektim, fakat birkaç problem yaşadığım için gidemedim ve bu sabah baktığımda G24F-2 modeli 6100 küsuratlı fiyatlara ulaşmıştı, düşünmeden R25I30 siparişini geçtim 4890 TL'ye.

Gigabyte yer yer indirime giren bir monitör. Zaten indirimdeyken alınır hale geliyor. Piyasa fiyatındayken alınmaz. F/P'lik çıkan ürün öneri listemize girmiyor.
Lenovo hayırlı olsun diyelim. Geldiğinde ölü piksel testini falan yapar duygularınızı paylaşırsınız.

Hocam vallahi geçen İtopya'dan 4300e düşürdüm sanırım fiyat hala aynı elime ulaştı gayet memnunum sadece 27 inçten geçtiğim için bir süre göz adapte olamıyor.

Pazartesi veya salı günü elimde olacak. Bakalım 60Hz'den 165Hz IPS ekrana geçince çağ atlayacağım galiba.

Gigabyte yer yer indirime giren bir monitör. Zaten indirimdeyken alınır hale geliyor. Piyasa fiyatındayken alınmaz. F/P'lik çıkan ürün öneri listemize girmiyor.
Lenovo hayırlı olsun diyelim. Geldiğinde ölü piksel testini falan yapar duygularınızı paylaşırsınız.

Ölü piksel testinden başarısız sonuç alırsam direkt iade talebi açmam gerekiyor değil mi? Değişim falan sıkıntılı oluyormuş.

Ölü piksel testinden başarısız sonuç alırsam direkt iade talebi açmam gerekiyor değil mi? Değişim falan sıkıntılı oluyormuş.

Aynen hiç servis falan filanla uğraşma. Ölü piksel olduğunu söylemeden bile beğenmedim diyerek iade edebilirsin. Satıcıların sağı solu belli olmuyor. Ölü piksel var diyorsun o işi yokuşa sürüyor. Ölü piksel çıkmamasını temenni ediyorum.

Aynen hiç servis falan filanla uğraşma. Ölü piksel olduğunu söylemeden bile beğenmedim diyerek iade edebilirsin. Satıcıların sağı solu belli olmuyor. Ölü piksel var diyorsun o işi yokuşa sürüyor. Ölü piksel çıkmamasını temenni ediyorum.

Hepsiburada satıcılı ürünü aldım. Dediğiniz gibi ürünü direkt iade eder tekrar satın alırım muhtemelen, tabi fiyatı o esnada artmazsa.

@Saint Lucia hocam sanki çağ atlamış gibiyim. 18.5" 60Hz VA panel monitörden, 24.5" 165h IPS monitöre atlayınca dünyam renklendi böyle. UFO testi, IPS glowing ve ölü piksel testi yaptım. Ölü piksel çıkmadı, IPS glowing beni çok fazla rahatsız etmeyecek kadar var, zaten bu modelde olağan bir şeymiş. Ghosting konusunda OverDrive 2 de kullanıyorum MPRT kapalı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı