VykeTheGolden
Hectopat
AOC'un yanında çok sönük ve kötü kalıyor. AOC 2 katı kontrast sunuyor testlere göre.MSI G244F E2 alınır mı? Bu bütçeye en iyi seçim hangisi?
G244F E2'den daha iyi ama AOC ve KTC H25T7'e nazaran daha zayıf bir monitör.Lenovo Legion R24E nasıl olur?
G244F e2'den daha iyi ama AOC ve KTC H25t7'e nazaran daha zayıf bir monitör.
KTC:
Mavi forumda "Rehber: KTC H25T7" diye konu var, uzman bir hocamıza ait. Bakın derim o konuya.Hocam bu markayı ilk defa gördüm iyi midir sizce? Ayrıca diğerlerine göre F/P gibi.
Mavi forumda "rehber: KTC H25t7" diye konu var, uzman bir hocamıza ait. Bakın derim o konuya.
Testlerde de gayet başarılı ve cof sayıda 6 olduğu için ömrü uzun olur.
KTC'de uzman hocamızın dediğine göre en büyük Çin panel üreticilerinden biriymiş. Samsung gibi diğer iddialı panel üreticileri ile iş birlikleri olmuş. MSI, ASUS gibi başkasına yaptırıp marka basan değiller yani. Bizzat üretiyorlar.
Zaten MSI G244F e2'de bir KTC paneli kullanıyordu ama kalitesiz bayağı. Önceden kullanmıştım dayanamayıp R24e ile değiştim.
Kağıt üstü bilgiler direk yalandan ibaret. R24e ortalama Level 2 Overdrive ile 11ms bir gecikmeye sahip, KTC ise Level 4 ile 3ms civarına kadar düşüyor, hiç Overdrive olmadan 6ms verebiliyor ortalama.5 gün önce bir video çekilmiş bu monitör hakkında o videoyu izledim Lenovo'da 0.5ms ile bundaki 5ms yüzünden Lenovo düşünmüştüm aralarındaki fark nedir ve VG249Q1R monitörü de dahil edeceksek en iyisi hangisi olur son cevabınıza bakarak birazdan almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.