MSI G244F E2 iyi bir monitör mü?

Daha fazla  
Kağıt üstünde 300 CD parlaklığı, %118 sRGB kapsamı, gerçek 8 bit renkleri, 1 ms GtG ile fiyatına göre muazzam bir monitör gibi duruyor.
Ancak aşağıda paylaştığım videoda Hint bir abimiz çektiği videoda kontrast oranını 860:1 ve maksimum parlaklığı 265 CD olarak ölçüyor.
Bu videolara güvenip güvenemeyeceğimi bilemiyorum. Mesela ASUS VP249QGR model monitör için de kimi incelemede 1024:1 gibi kontrast oranı ölçülüyorken bazıları 800:1 gibi görseller gösteriyorlar. Monitörden monitöre fark eder de %20 de etmez herhalde ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kağıt üstünde 300 CD parlaklığı, %118 sRGB kapsamı, gerçek 8 bit renkleri, 1 ms GtG ile fiyatına göre muazzam bir monitör gibi duruyor.
Ancak aşağıda paylaştığım videoda hint bir abimiz çektiği videoda kontrast oranını 860:1 ve maksimum parlaklığı 265 CD olarak ölçüyor.
Bu videolara güvenip güvenemeyeceğimi bilemiyorum. Mesela ASUS VP249QGR model monitör için de kimi incelemede 1024:1 gibi kontrast oranı ölçülüyorken bazıları 800:1 gibi görseller gösteriyorlar. Monitörden monitöre fark eder de %20 de etmez herhalde ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kullanım amacına bağlı bir şey bu mesela sen bunu Adobe gibi programlarda kullanacaksan bu 8 bit degeri düşük kalabilir.

Oyun, dizi, film. Profesyonel kullanım olmasa da iyi zannedip de kötü bir şey almak istemiyorum.
Renklerden ziyade kontrast, parlaklık, gecikme daha önemli benim için.

Bu dediklerini bir 60Hz monitör de yapar ama tabii sen bilirsin.

Oyun, dizi, film. Profesyonel kullanım olmasa da iyi zannedip de kötü bir şey almak istemiyorum.
Renklerden ziyade kontrast, parlaklık, gecikme daha önemli benim için.

Ben satın almadığım için bilmiyorum ama videoyu izlediğimde iyi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı