Selamlar, Hepsiburada üzerinden MSI G244F E2 monitörünü aldım ve bir süre kullandım yaklaşık 3-4 hafta falan oldu. Geçenlerde oyun oynarken iki tane pikselin kırmızı rengini yakamadığını fark ettim ve teknik serivse durumu anlattığımda 3 tam ölü veya 5 rengi ölü piksel olmadığı sürece servis kapsamına girmiyor dedi bu doğru mu? Böyle bir hakları var mı?
Bu sartlari sagliyorsa garantiye girmek zorunda, eger bu fotograftaki durum yoksa yapacak bir şeyiniz yok maalesef adamlarin garanti politikasi bu sekilde
Bu sartlari sagliyorsa garantiye girmek zorunda, eger bu fotograftaki durum yoksa yapacak bir şeyiniz yok maalesef adamlarin garanti politikasi bu sekilde
Kanunlara göre 1 tane bile olması yeterli tabii. O bahsedilen standart TS EN ISO 13406-2 iptal standartına göre uygun. Tabii bu da 2010'da yürürlükten kaldırıldı. THH' ye başvurursanız her türlü haklı çıkarsınız fakat uzun sürebilir sonuçlanması.