Çözüldü MSI G244F monitörde FreeSync açma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DieSpie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX6600
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M
Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther
Monitörüm MSI G244F ve FreeSync özelliğini açmak istiyorum ama AMD programında baktığımda desteklenmiyor diyor. Nasıl çözerim?

Çözüm
Monitörün arkasındaki butona bas Game kısmında analogdan bir sağ yap bir üst yap Sync olanı aç.

Screen assistancenin altında.
Monitörün arkasındaki butona bas Game kısmında analogdan bir sağ yap bir üst yap Sync olanı aç.

Screen assistancenin altında.

Çözüm
Çok teşekkür ediyorum dediğini yaptım olay çözüldü.

Başka sorunuz varsa yardımcı olurum hocam aynı monitörü kullanıyorum.

Yani tam anlamıyla bir sorum yok fakat monitörü aldıktan sonra herhangi bir ayar yapmadım. Eğer açmam gereken veya deneyimimi olumlu etkileyecek bir ayar varsa, belirtirseniz sevinirim.

Yani tam anlamıyla bir sorum yok fakat monitörü aldıktan sonra herhangi bir ayar yapmadım. Eğer açmam gereken veya deneyimimi olumlu etkileyecek bir ayar varsa, belirtirseniz sevinirim.

Tepki süresi ve OC ayarı var. dil ayarını türkçe yapabilirsin birde.

OC ayırını açınca ekran kasmaya başladı normal mi?

Değil hocam masaüstünden 170 Hz seçin.

Tamamdır dediğiniz gibi yapınca oldu. Başından beri 165Hz kullanıyordum. Gerçi 5Hz i hissedebilir miyim sanmıyorum ama olsun teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…