MSI G244F vs 256F

Bütçe
5000
Mag 256F daha iyi ama asla bu fiyata alinmaz.

4500 bandina sıkça dusuyor o zaman alabilirsiniz.

Attigim lenovo ve philips VA panel ama overdrive level 3 te ghosting olmuyor.
@bluerr sizinde oneriniz varmi hocam?

TUF monitorler iyi degil hocam maalesef. Malzeme kalitesi ve panel kalitesi oldukca kötü.

Hocam malzeme kalitesi hakkında bilgim yok o konuda bir şey diyemem, genel olarak olabilir fakat bu model kötü bir model değil diye biliyorum.

Panel kalitesi oldukça kötü değil bir de hocam attığınız ikinci monitördeki aynı özelliklere sahip neredeyse.

AOC 24G42E'nin renk gamutu aralarında en yüksek olan. MAG256F ve Philips de dahil buna. Kontrast bakımından da VA paneller haricini tokatlıyor. MSI'ın tek artısı parlaklık. AOC zaten 300CD parlaklığa sahip olduğu için göz ardı edilebilir. Fiyatı AOC'un altında olmadığı sürece mantıklı bir monitör değil artık.

Bütçesi çıkarsa kontrast, pivot, siyah, 240Hz vb artılardan dolayı Philips'i öneririm. Eğer çıkmıyorsa AOC alsın.

AOC 24G42E'nin renk gamutu aralarında en yüksek olan. MAG256F ve Philips de dahil buna. Kontrast bakımından da VA paneller haricini tokatlıyor. MSI'ın tek artısı parlaklık. AOC zaten 300CD parlaklığa sahip olduğu için göz ardı edilebilir. Fiyatı AOC'un altında olmadığı sürece mantıklı bir monitör değil artık.

Bütçesi çıkarsa kontrast, pivot, siyah, 240Hz vb artılardan dolayı Philips'i öneririm. Eğer çıkmıyorsa AOC alsın.

Muhtemelen AOC iyidir hocam fakat monitör ayakları hoşuma gitmedi pek. Estetik de önemli benim için o yüzden 256F 4K bandında duşmesini bekliyeceğim Philips'e bütçe yetmiyor. İşlemcide alacağım o yüzden bu arada yine 4K bandında 5 5600 alacağım alınır mı sizce?

Hocam malzeme kalitesi hakkında bilgim yok o konuda bir şey diyemem, genel olarak olabilir fakat bu model kötü bir model değil diye biliyorum.

Panel kalitesi oldukça kötü değil bir de hocam attığınız ikinci monitördeki aynı özelliklere sahip neredeyse.

Paneli ve malzeme kalitesi daha iyi AOC'un. Kontrast orani oldukca dusuka attigin ASUS monitorun renkleri iyi vermiyor.

Paneli ve malzeme kalitesi daha iyi AOC'un. Kontrast orani oldukca dusuka attigin ASUS monitorun renkleri iyi vermiyor.

AOC'un malzeme kalitesini ve panelini biliyorum kendi kullandığım monitörde AOC zaten, attığım model
oldukça kötü denecek kadar hatta kötü denecek kadar panel kalitesine sahip değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı