Zlaxy
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- R5 5600
RTX 2070 SUPER GİGABYTE WF3X
16GB 3200MHZ RAM
ASUS A320 M-A
Cougar GXS 650W GOLD PSU
- Meslek
- Öğrenci
aslında biraz var ama dikkatli bakman gerekiyor gerçekte o kadar belirgin değilyok be 4300 hala. İncelemelerini çok bulamadım.
O söylediğiniz IPS panellerin siyah kalitesi olayını zaten biliyorum. Ama yine de ışık sızması gibi olaylar baya kötü bir durum. O attığınız fotoğraftaki kahverengi lekeler aklıma takılmıştı. Kameradan olduğunu öğrenince sorun kalmadı.
şimdi baktım odada ışık yok hiç düşük seviyede kahverengi belli oluyor köşelerden ama yine koyu şekilde sanmıyorum o kadar kötü oldugunu o beyaz kısımda ışık sızması değil tahminimce çünkü sadece siyahda belli oluyor ton açılması diğer renklerde gram yokaslında biraz var ama dikkatli bakman gerekiyor gerçekte o kadar belirgin değil
birde 4200 4300tl ye gayet iyi oldugunu dusunuyorum pivot stand olsun tasarım olsun marka değeri olsun gayet alınabılır benceseaslında biraz var ama dikkatli bakman gerekiyor gerçekte o kadar belirgin değil
şimdi baktım odada ışık yok hiç düşük seviyede kahverengi belli oluyor köşelerden ama yine koyu şekilde sanmıyorum o kadar kötü oldugunu o beyaz kısımda ışık sızması değil tahminimce çünkü sadece siyahda belli oluyor ton açılması diğer renklerde gram yok
yok be 4300 hala. İncelemelerini çok bulamadım.
O söylediğiniz IPS panellerin siyah kalitesi olayını zaten biliyorum. Ama yine de ışık sızması gibi olaylar baya kötü bir durum. O attığınız fotoğraftaki kahverengi lekeler aklıma takılmıştı. Kameradan olduğunu öğrenince sorun kalmadı.
hocam valla monitorden memnun kalacagınızı dusunuyorum sipariş geçtiyseniz gelince bendeki gibi bir durum varmı siyahlarda bakarmısınız size zahmet birde medya eklermisiniz discordunuz varmı bu arada varsa zlaxy eklermisiniz gelince konusalım
Son düzenleme: