MSI G244PF E2 alınır mı?

Bütçe
5800
Adamlar opsiyon olarak sunmuş kullanmak zorunda değilsin. Alırken artılarını eksilerini bilirsen sorun olmaz. 240Hz yenileme hızı var Valorant ve CS için fazlasıyla yeterli. Kendi fiyatında 180Hz IPS monitörler satılıyor. OC yapmaya gerek yok yani. :D

Ayrıca Lenovo kullanmıyorum sadece olanı söylüyorum. Monitörüm resimde yazıyor gir bak neyi kullandığımı öğrenirsin.
Eki Görüntüle 2423234

Tamam hocam güç zehirlenmeniz bittiyse arkadaşa 5000 civarında monitör öneriyoruz ve piyasada bu fiyata sadece sahte Hz yazan markalar bulunuyor en azından MSI gerçekten yazdığını sunan modeller yapıyor ve sırf Hertz'i yüksek diye Gamepower önermekten çok daha mantıklı

Tamam hocam güç zehirlenmeniz bittiyse arkadaşa 5000 civarında monitör öneriyoruz ve piyasada bu fiyata sadece sahte Hz yazan markalar bulunuyor en azından MSI gerçekten yazdığını sunan modeller yapıyor ve sırf Hertz'i yüksek diye Gamepower önermekten çok daha mantıklı.

Gamepower ne alaka? Sahte Hz satan markalar derken? Native olarak 240Hz veriyor Lenovo. Bu sahte değil.

Konu iyice sapıyor. Gamepower'ın bahsi geçmediği herde önermişim gibi tepki falan veriyorsunuz. Daha fazla tartışmaya gerek yok. Saçmalama seviyeniz artıyor çünkü.

Gamepower ne alaka? Sahte Hz satan markalar derken? Native olarak 240Hz veriyor Lenovo. Bu sahte değil.

Konu iyice sapıyor. Gamepower'ın bahsi geçmediği herde önermişim gibi tepki falan veriyorsunuz. Daha fazla tartışmaya gerek yok. Saçmalama seviyeniz artıyor çünkü.

Pazarlarken 280 Hz diyorsa sahtedir insanlar 120 Hz'de bile ghosting olduğunu söylüyor ve Gamepower'ı örnek verdim aynı fiyata daha fazla Hz sunup ghostingden kör edebilen her markayı koyabilirsin saçmalamıyorum hocama monitör önermek yerine OLED ile hava atan sizsiniz.

Pazarlarken 280 Hz diyorsa sahtedir insanlar 120 Hz'de bile ghosting olduğunu söylüyor ve Gamepower'ı örnek verdim aynı fiyata daha fazla Hz sunup ghostingden kör edebilen her markayı koyabilirsin saçmalamıyorum hocama monitör önermek yerine OLED ile hava atan sizsiniz.
Tamam reis en kral sensin.

Çıta Dell OLED 360 Hz monitörden başladığı için "cop" sayılıyor, onun dışında fiyatına göre en iyi monitörler arasındadır.

Alakası yok kontrast oranı ve parlaklığı düşük. Tabii siz inceleme verilerini kâle almadığınız için kötüleyemeyiz değil mi? Sizde haklısınız epey vb sitelerden kağıtüstü verilere bakıp iyi dememiz lazımdı.

Kontrast oranı ve parlaklığı düşük.

Çıta Dell OLED 360 Hz monitörden başladığı için "cop" sayılıyor, onun dışında fiyatına göre en iyi monitörler arasındadır.

Anlıyorum hocam. Ben 10-15 yıllık çok eski ve sorunlu bir monitörden geçtiğim için bana parlaklık değerleri gayet fazla geldi. Renk doygunluğu açısından da beni gayet tatmin etti. Ama forumlarda bu monitör yorumlarının altında çok fazla kötüleme gördüğümden dolayı endişelendim acaba bir sorunu falan mı var diye.

Alakası yok kontrast oranı ve parlaklığı düşük. Tabii siz inceleme verilerini kâle almadığınız için kötüleyemeyiz değil mi?

IPS bir paneli OLED gibi 1000 nite çıkaracak bir AR-GE buluşuna imza atacağınız gün en çok ben sizinle gurur duyacağım hocam, ama bu fiyatta bu oranlar kötü değil VA ile karşılaştırıyorsak ghostingden haberiniz yok herhalde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı