MSI G244PF E2 alınır mı?

Bütçe
5800

Hocam epeyden bir karşılaştırma yapınca MSI daha iyi oldunu söylüyor yani parlaklık sRGB kapsamı falan daha iyi neden TUF önerdiniz bir de MSI 4600TL 5300 biraz yanlış olmuş.

@Veloctyz Akakce linkine bakarak 5300 demistim neyse fark etmez. VG249Q3A daha iyi zaten hala. Epey'den monitor kiyaslamasi yapilmaz ayrica.

Belli ki G244PF E2 almak istiyorsun, karismayacagim, istedigini almakta ozgursun. Bir sey bilmedigini iddia edip defaatle MSI daha iyi diyorsun. Agzimdan G244PF E2 al lafinin cikmasini bekliyorsan yaniliyorsun maalesef.

Dostum tamamen yanlış düşünüyorsun. Ben sadece nedn ASUS'un daha iyi olduğunu merak ettim bana ASUS'un neden daha iyi olduğunu söyle lütfen. Renk daha iyi de GtG daha iyi de ama yorum yap.

Müsait olan bir arkadaş.
Gigabyte G24F-2 vs MSI G244PF E2 vs MSI MAG 256 vs AOC 24G2SPU/BK özellik renk göre sıralayabilir mi 1.bu 2.bu gibi bir de aradaki fiayat farkıan değer mi?

Son düzenleme:
Dostum söylediğin monitörlerin hiçbiri stokta yok, fakat söylediğin monıtorler arasından MAG 256F daha iyi ama fiyatı arttı ve şimdi stokta gözükmüyor.
5000 TL'ye Philips monitörler vardı en son, onları araştırmanı öneririm başka bir monitör bulamadım.

Dostum stok durumuna çok bakma onlar yenilernir eger bilgiliysen sıralayabilir misin rica etsem Gigabyte ile pf E2 arasındayım diğerleri pahalandı gene. Bir de Philips bilmiyorum ondan öneride bulunursan sevinirim.

@Veloctyz en sona yazdım ya. G244PF-E2 yazmadım, G24F-2 yazdım. G24F-2 zaten Gigabyte olanın model ismi.

AAA pardon ya boşluğuna geldi özür dilerim peki ben MSI pf E2 dusunuyordum bu MAG Gigabyte ile aralarında 1K 2K fark var değer mi sence. Bir de MSI sıkıntılı yönleri neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…