MSI G244PF E2 vs MSI MAG 256F

Bütçe
5000

Kisuke

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
i5 10400F
İkisi arasında kaldım. Pivot olduğundan sanırım G244PF E2 alacağım ama önerilerinizi merak ediyorum. Şu an arada 400TL kadar bir fark var. Başka bir öneriniz varsa ona da bakabilirim.
MSI MAG 256F
MSI G244PF E2

MAG 256F modelini kullanıyorum aşırı memnunum. Bu bütçede alabileceğin en iyi panele sahip. Pivot işini monitör kolu satın alarak halledersin.

Selamlar, hangi modeli aldıysanız o modelle ilgili deneyimlerinizi ve karşılaştığınız bir problem varsa onu yazabilir misiniz?
Siparişi verdim teslimat tarihi pazartesi gözüküyor. Yazarım tabii.

Selamlar, hangi modeli aldıysanız o modelle ilgili deneyimlerinizi ve karşılaştığınız bir problem varsa onu yazabilir misiniz?
Maalesef bir ölü piksel çıktı. Renkler tatmin edici. Fortnite, Valorant, Cs'de denedim ghostingle karşılaşmadım. Malzeme kalitesi göze çarpıyor ama fiyatına göre değerlendirirsek sıkıntı değil. Ölü pikseli bulmakta bile zorlanıyorum hiç rahatsız etmiyor sizce iade etmeli miyim?

Son düzenleme:

Siparişi verdim teslimat tarihi pazartesi gözüküyor. Yazarım tabii.

Maalesef bir ölü piksel çıktı. Renkler tatmin edici. Fortnite, Valorant, CS'de denedim ghostingle karşılaşmadım. Malzeme kalitesi göze çarpıyor ama fiyatına göre değerlendirirsek sıkıntı değil. Ölü pikseli bulmakta bile zorlanıyorum hiç rahatsız etmiyor sizce iade etmeli miyim?

Bana göre bir ölü piksel çok sorun teşkil etmez fakat ölü pikseller ileride çoğalabilir. İşimi garantiye alayım, sonra uğraşmayayım diyorsanız iade edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı