Bugün MSI'ın G24C4 (144Hz) monitörünü aldım. Laptopa bağlıyorum, ayarlara girdim 60Hz destekliyor en fazla. Sonra görüntü bağdaştırıcısından baktım orada da en fazla 60Hz var. Acaba ekran kartım biraz düşük ondan mıdır?
Ekran kartım AMD R5 M320.
Bugün MSI'ın G24C4 (144Hz) monitörünü aldım. Laptopa bağlıyorum, ayarlara girdim 60Hz destekliyor en fazla. Sonra görüntü bağdaştırıcısından baktım orada da en fazla 60Hz var. Acaba ekran kartım biraz düşük ondan mıdır?
İmlecinizi MSI Monitöre getirerek yapıyorsunuz değil mi ? Yani imleç msi'ın masaüstünde olacak. HDMI üzerinden bağladıysanız, imleci MSI monitöre getirip sağ tıklayarak NVIDIA Denetim Masasından bakıverin bir çözünürlük ile alakalı bir şey var mı. Varsa custom resolution oluşturarak çözeceğiz. Aynısı AMD için de geçerli. AMD imiş kartınız kusura bakmayın. AMD Control Centreden bakın.
yeni pc topladım bendede aynı sorun vardı 144 hz monitörde sadece 60 hz seçenegi çıkıyordu sorunu buldum sorun ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyordu
sürcüyü indirirsen sorun ortadan kalkacaktır
yeni pc topladım bendede aynı sorun vardı 144 hz monitörde sadece 60 hz seçenegi çıkıyordu sorunu buldum sorun ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyordu
sürcüyü indirirsen sorun ortadan kalkacaktır
Hayır hocam. Masaüstünde sağ tıklayın o halde. Görüntü seçenekleri gibisinden bir şey olması lazım. Oraya girip 2.ekranınız olan msi monitörünüzü seçin. Biraz aşağı inp gelişmiş görüntü seçenekleri diyin orada 144 hz görünüyor olması lazım dediğim yere kadar gelip ss atarsanız tam yönlendirme yapabilirim.