Daha fazla
Laptop kullaniyorum. Ayrica kendi kullandigin urunu yarini yokmuscasina ovmen epey talihsizce. Bir urun hakkinda yorum yapmak icin illa o urune sahip olmam gerekmiyor. Monitore dair detayli inceleme yapan kanallara bakmak yeterli. Ki incelemeleri de var, bunlar neticesinde de alinabilir bir model olmadigina kanaat getirdim. Yani senin kullanip memnun kalman beni de ilgilendirmez, forumu da ilgilendirmez.Kardeşim monitörü 1 kere bile kullanmadığına eminim
Kendin almışsın burda millete de aldırmaya çalışıyorsun anladım senin derdini![]()
Yok dostum ben hiç kullanmadım o monitörü ve talihsizlik ile durumun alakası yok cümleyi kurarken kelimeleri düzgün seç. O ürünü kullanmadan o ürünün ne olduğuna karar vermezsin kardeşim. İnternetten okuduğun 1 2 yorumu ezberleyip burada cevap verip kendini bilgili sanman komik bir durumLaptop kullaniyorum. Ayrica kendi kullandigin urunu yarini yokmuscasina ovmen epey talihsizce. Bir urun hakkinda yorum yapmak icin illa o urune sahip olmam gerekmiyor. Monitore dair detayli inceleme yapan kanallara bakmak yeterli. Ki incelemeleri de var, bunlar neticesinde de alinabilir bir model olmadigina kanaat getirdim. Yani senin kullanip memnun kalman beni de ilgilendirmez, forumu da ilgilendirmez.
Aynen kanka 1 kere bile kullanmadığına eminimKontrasti dusuk, parlakligi dusuk.
Kontrasti dusuk, parlakligi dusuk.
Kagitustu bilgilere bakarak monitor alinmaz.Kontrastı aynı, parlaklık G255F'in daha fazla yanlış bilgi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.