MSI G255F ile MAG 256F arasındaki fark nedir?

Kardeşim monitörü 1 kere bile kullanmadığına eminim

Kendin almışsın burda millete de aldırmaya çalışıyorsun anladım senin derdini
Laptop kullaniyorum. Ayrica kendi kullandigin urunu yarini yokmuscasina ovmen epey talihsizce. Bir urun hakkinda yorum yapmak icin illa o urune sahip olmam gerekmiyor. Monitore dair detayli inceleme yapan kanallara bakmak yeterli. Ki incelemeleri de var, bunlar neticesinde de alinabilir bir model olmadigina kanaat getirdim. Yani senin kullanip memnun kalman beni de ilgilendirmez, forumu da ilgilendirmez.

Yok dostum ben hiç kullanmadım o monitörü ve talihsizlik ile durumun alakası yok cümleyi kurarken kelimeleri düzgün seç. O ürünü kullanmadan o ürünün ne olduğuna karar vermezsin kardeşim. İnternetten okuduğun 1 2 yorumu ezberleyip burada cevap verip kendini bilgili sanman komik bir durum Her cihazın ve aletin iyi, kötü yorumları var. Kötü yorumları ezberleyip kendi tecrübeni aktarırcasına burada satma o yorumları. İncelemeylede kanaat getirilmez bunuda sana öğreteyim dostum sana tavsiyem bu kafa yapısıyla yanıtlama bu konudaki forumları. Yanıt vereceksende kendi kullandığın ve memnun kalıp kalmadığını dile getir, tecrübelerini aktar. Hayırlı akşamlar.

Kontrasti dusuk, parlakligi dusuk.
Aynen kanka 1 kere bile kullanmadığına eminim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…