ya lenovoya çok sıcak bakamıyorum markası gereği bilmiyorum daha ıyı markalara sıcak bakıyorum baska bır onerın yokmudur 27 inç tercihimdirAlinmaz. 1080P de 27 inc tercih etmeyin PPI orani dusuk oldugu icin pixelleri sayarsiniz. Ayriyeten renk gamutu iyi degil.
Butce 7.1K olursa:
![]()
Lenovo Legion R27qe Monitör
Lenovo Legion R27qe Monitör 67C5GAC1TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
r27qe de kronik sorunları oldugunu soyleyen cok var yanı o yuzden lenovodan cok farklı markalar bılındık markalar bakıyorum msi daha cok24 inc 1080p de bile pikseller belli olurken 27 inc de düşünemiyorum. 27 inc için 2K tavsiye ediyorum. Arkadaşın tavsiye ettiği Lenovo Legion R27QE monitöre bakabilirsiniz.
ya iyimidir kötümüdür bilmiyorum özelliklerini de araştırmadmBende R27QE almayı düşünüyorum 2K 27" bence güzel fiyat ve özellik, kullanıcı yorumları da iyi. Tek sıkıntım ölü pixel çıkması.
Ya Lenovo'ya çok sıcak bakamıyorum markası gereği bilmiyorum daha ıyı markalara sıcak bakıyorum baska bır onerın yok mudur 27 inç tercihimdir.
R27QE de kronik sorunları oldugunu soyleyen cok var yanı o yuzden Lenovo'dan cok farklı markalar bılındık markalar bakıyorum MSI daha cok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.