MSI G2712F monitör panel arızası

Whiterockjr

Hectopat
Merhaba 9 ay önce N11 üzerinden İncehesap mağazasından aldığım monitörde kenshi oynarken task bar olduğu bölgede yatay siyah çizgiler çıkmaya başladı hızlı hızlı çıkıp kayboluyor. Monitöre çok temiz baktım herhangi bir darbe de almadı. Monitör Hz'i 180 de sürekli çıkıp kaybolurken Hz düşürdüğümde daha yukarıda ve kalıcı olarak çıkıyor. Başta ekran kartı veya kablolardan sandım ama ekran kaydı vesaire aldığımda videoda çizgiler görünmüyordu farklı monitör ve TV de denediğimde monitörden kaynaklandığını teyit ettim. Ürünün garanti belgesi yok anladığım kadarı ile ince hesabın sık yaptığı bir şeymiş kutuda ilk aldığım zaman garanti belgesi çıkmamıştı incehesaba yazdığımda faturayı kullanabileceğimi söylemişlerdi. N11'den incelemeye göndermek için bir kod aldım ama hangi adrese göndereceğimi bilmiyorum, faturada yazan adrese mi göndereceğim? Aydınlatırsanız sevinirim. Görselde görünen çizgiler 60Hz halidir 180'de çok hızlı belirip kaybolduğu için 60Hz fotoğraf çelebildim. Normalde çizgiler taskbar üzerinde çıkıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250830_122912.jpg
    353,6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250830_122839.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20250830_122849.jpg
    199,9 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…