MSI G2712F vs MSI MAG 256F

ch3n

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Eczane Teknisyeni (14 Yıl)
Monitör
256F
İki monitörde 4000 5000 TL fiyat bandında sizce ghosting ışık sızması ölü piksel sorunlarına dayanarak hangi monitörü tercih etmeliyim yeri geldiğinde FPS oynuyorum yeri geldiğinde hikayeli oyun yani iki büyüklükse benim için sorun değil olmadı da.
Sadece teknik özelliklere dayanarak hangisini almalıyım 256F de tek sorun ayak yapısı diğer monitör hakkında pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

5.000 TL'ye ikinci el garantili 2k 144 HZ veya üstü IPS panel monitör bulursun yerinde olsam 2k alırdım. Çok çok daha iyi.
Onun dışında 27 inç 1920x1080 tavsiye etmem görüntü kalitesi çok kötü olur. He illa 1920x1080 alacağım dersen 24,5 inç model MSI MAG 256F iyidir ben bunu almaya gidiyordum yoldayken arkadaşla konusuyorduk aklımı çeldi 2K al ilerde pişman olursun falan dedi otobüsten inip geri döndüm evden ikinci el monitörlere baktım herkesi aradım pazarlık yaptım 5.000'e 36 ay garantili 2 ay kullanılmış asus aldım.

Son düzenleme:
5.000 TL'ye ikinci el garantili 2k 144 HZ veya üstü IPS panel monitör bulursun yerinde olsam 2k alırdım. Çok çok daha iyi.
Onun dışında 27 inç 1920x1080 tavsiye etmem görüntü kalitesi çok kötü olur. He illa 1920x1080 alacağım dersen 24,5 inç model MSI MAG 256F iyidir ben bunu almaya gidiyordum yoldayken arkadaşla konusuyorduk aklımı çeldi 2K al ilerde pişman olursun falan dedi otobüsten inip geri döndüm evden ikinci el monitörlere baktım herkesi aradım pazarlık yaptım 5.000'e 36 ay garantili 2 ay kullanılmış asus aldım.
hocam açıkcası pek anlamıyorum ve 2. el piyasasına da pek sıcak bakmıyorum ancak 27 inç monitör almak da istiyorum bu fiyat bandında ne önerirsiniz

hocam sarı sitede biraz gezdim ama 2k 144hz den yüksek bulamadım da pek anlamıyorum istanbul anadolu içinde alınabilicek güzel bir ilan varsa paylaşır mısın?

Son düzenleme:
hocam açıkcası pek anlamıyorum ve 2. el piyasasına da pek sıcak bakmıyorum ancak 27 inç monitör almak da istiyorum bu fiyat bandında ne önerirsiniz

hocam sarı sitede biraz gezdim ama 2k 144hz den yüksek bulamadım da pek anlamıyorum istanbul anadolu içinde alınabilicek güzel bir ilan varsa paylaşır mısın?
7-8 tane ilan dizmiştim arasından birtanesini aldım ve sabahleyin listeyi sildim. Yoksa direkt paylasırdım seninle. Bu aşadakı linke girip bi göz at filtreleri ben ayarladım zaten. Monitör model numarası olanları epey.com'dan kontrol et IPS ekran olmasına dikkat et ve garantili olsun. Soru cevap varsa merhaba hocam 5.000 e anlasalım gelip alayım de gerekirse arayıp yap pazarlığı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı